Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziende-amsterdam.nl


  Online hulplijn met Helderzienden uit Amsterdam
Paswoord vergeten?
     
  Onze helderzienden in Amsterdam geven online advies en antwoord op uw levensvragen via telefoon of e-mail.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze helderzienden uit Amsterdam
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziende-amsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Dirk
  Ervaring met helderziende Dirk
  Zoals hij zelf altijd zegt, met beide voetjes op de grond. Geen fantast, een vriendelijke man die me al zoveel advies heeft gegeven. Bel hem al jaren, en zet me iedere keer op de juiste weg. Bedankt Dirk.




Ervaring van Solange met helderziende Dirk   Ervaring van Solange met helderziende Dirk   Ervaring van Solange geplaatst op 25 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Oh wat hou ik van haar. ik word spontaan blij als ik haar stem weer mag horen een prachtige vrouw met haar hart op de juiste plek. Haar voorspellingen en haar advies zijn kloppend en ben blij zo een lieve vrouw ontmoet te mogen hebben.




Ervaring van amira met helderziende Nina   Ervaring van amira met helderziende Nina   Ervaring van amira geplaatst op 24 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nima
  Ervaring met helderziende Nima
  Lieve, beste Nima
Zojuist weer met jou gesproken.
Wat je mij vertelde dat hij graag naar mijn jongste zoon kijkt heeft mij geraakt.
Er is een mooie klik tussen hen.
De dingen die jij hebt verteld zijn zo raak. Het kan niet anders dan dat je met alles gelijk krijgt.
Jij behoort tot mijn favoriet.
Je bent een lieve, rustige warme vrouw.
Hierbij een extra bedankje en dikke knuffel.

Veel liefs Daphne xx.




Ervaring van Daphne met helderziende Nima   Ervaring van Daphne met helderziende Nima   Ervaring van Daphne geplaatst op 24 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leandra
  Ervaring met helderziende Leandra
  Sorry viel weg, zo een gezellige dame. Hoop dat alles mag uitkomen, ik vertrouw er toch op, ik laat het weten grtjs.




Ervaring van Sonia met helderziende Leandra   Ervaring van Sonia met helderziende Leandra   Ervaring van Sonia geplaatst op 24 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende KC
  Ervaring met helderziende KC
  Goede aanwijzingen gegeven aangaande mijn angst over mijn job. Ook mij gecomplimenteerd, en das ook fijn om eens te horen. Bedankt.




Ervaring van Adrienne met helderziende KC   Ervaring van Adrienne met helderziende KC   Ervaring van Adrienne geplaatst op 24 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jos
  Ervaring met helderziende Jos
  Jos, had gelijk weer. Had andere gebeld en die waren niet zeker over dat hij zou komen en dat hij twijfelde of hij zou komen. JOS niet, hij was zeker dat hij komt en ook niet dat hij twijfelde. En heb gecheckt aan de persoon.
Dank je wel jos.




Ervaring van Sfinx met helderziende Jos   Ervaring van Sfinx met helderziende Jos   Ervaring van Sfinx geplaatst op 24 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sim
  Ervaring met helderziende Sim
  Dankje wel voor ons goed gesprek en om de kaartjes te leggen. Dit doet veel deugd. De verbinding viel uit. Heeel veel dank.




Ervaring van Anoniem met helderziende Sim   Ervaring van Anoniem met helderziende Sim   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sim  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jayna
  Ervaring met helderziende Jayna
  Lieve Jayna, wat ben jij goed zeg. Een zeer verhelderende reading gehad. De tijd zal het leren. Ik blijf positief en heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen. Ik heb fijn en openlijk met je kunnen praten. Je had je zegje in het begin al gedaan en zonder dat ik je iets verteld had, klopte t exact. Dank je wel. ook veel licht en liefde voor jullie. liefs Suzanne .




Ervaring van Suzanne met helderziende Jayna   Ervaring van Suzanne met helderziende Jayna   Ervaring van Suzanne geplaatst op 24 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jayna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MathildaNili
  Ervaring met helderziende MathildaNili
  Had een zeer aangenaam gesprek. Ze wist exact over mijn kinderen hoe ze zijn als persoontje. Zeker een aanrader. Dank je wel.




Ervaring van Malika met helderziende MathildaNili   Ervaring van Malika met helderziende MathildaNili   Ervaring van Malika geplaatst op 23 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende KC
  Ervaring met helderziende KC
  Treffend hoe je dingen wist te vertellen. Je hebt mij gerust gesteld en een weg laten zien. Hiervoor wil ik je enorm bedanken. Ik ga vol moed en vertrouwen het nieuwe jaar in. Dank je wel.
Lieve groet.




Ervaring van ns met helderziende KC   Ervaring van ns met helderziende KC   Ervaring van ns geplaatst op 23 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Negilia
  Ervaring met helderziende Negilia
  Lieve Negilia,
Heb je net weer gesproken. Een kort maar een fijn gesprek. Bel gauw terug.




Ervaring van S met helderziende Negilia   Ervaring van S met helderziende Negilia   Ervaring van S geplaatst op 23 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  lieve cassandra,
je voorspelling is weer uitgekomen, je had weer gelijk.




Ervaring van . met helderziende Cassandra   Ervaring van . met helderziende Cassandra   Ervaring van . geplaatst op 23 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  lieve Nina, je bent echt een lieverd. Jij stelt mij gerust en de voorspellingen kloppen.
Dank je wel.




Ervaring van christel met helderziende Nina   Ervaring van christel met helderziende Nina   Ervaring van christel geplaatst op 22 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Negilia
  Ervaring met helderziende Negilia
  Lieve Negilia,
Bedankt voor uw reading. U bent een topper.
Laatst sprak ik u heel lang aan de telefoon. Nogmaals dank voor alles. X.




Ervaring van H.H. met helderziende Negilia   Ervaring van H.H. met helderziende Negilia   Ervaring van H.H. geplaatst op 22 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  soms spreek je iemand die meer kennis van zaken heeft dan de meeste in hun pink. Niemand kon mij lezen Nona-Jo wel.

Buren-ruzie inzicht gegeven. Werk helderheid gegeven plus uitkomst. Vragen over kinderen-jeugdzorg tot in de puntjes voorspelt.

Dat ik rust moest nemen daar had ze wel een punt, genomen en in een betere energie gekomen.

Ze leest met haar ogen, ze voelt met haar gevoel. God Nona-Jo ben je zo dankbaar dat uit al die mediums jij alleen mij kon lezen en veel dingen zijn uitgekomen.

Liefs je trouw vriendin E.E.




Ervaring van E.E. met helderziende Nona-Yo   Ervaring van E.E. met helderziende Nona-Yo   Ervaring van E.E. geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Hallo John,

fijn gesprek en nieuwe inzichten gekregen. Dank voor je mooie woorden. BEDANKT voor de verhelderende toekomstvoorspelling. Warme groetjes . Anita.




Ervaring van Anita met helderziende John   Ervaring van Anita met helderziende John   Ervaring van Anita geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Lieve Nona-Yo .
Ik kan nog steeds niet geloven dat jou voorspelling is uitgekomen. Jou getallenkaart klopte precies.
Hartstikke bedankt.




Ervaring van Ingrid met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Ingrid met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Ingrid geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  De meest zuivere op deze lijn. Hij ontvangt heldere boodschappen die ook uitkomen. Dank je wel. In gedachten bij u, Kato.




Ervaring van Kato met helderziende Gunter   Ervaring van Kato met helderziende Gunter   Ervaring van Kato geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Lieve Anou. Wat geweldig ben je, elke keer weer als ik je aan de lijn krijg. Ik hou van jouw adviezen, je bent eerlijk en goed. bedankt daarvoor. Tot horens, Galina.




Ervaring van Galina met helderziende Anouk   Ervaring van Galina met helderziende Anouk   Ervaring van Galina geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Thaiis
  Ervaring met helderziende Thaiis
  Wat een mooi consult gaf Thaiis.
Zo zuiver en eerlijk.
Je hoort me binnenkort weer. Helena.




Ervaring van Helena met helderziende Thaiis   Ervaring van Helena met helderziende Thaiis   Ervaring van Helena geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Oceana
  Ervaring met helderziende Oceana
  Oceana is zo een topper. Zij weet duidelijk de situatie te schetsen. Een van de beste paragnosten die ik ooit heb gesproken. Een aanrader.
Dank je.
Warme knuffel en tot snel. Ella.




Ervaring van Ella met helderziende Oceana   Ervaring van Ella met helderziende Oceana   Ervaring van Ella geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoya
  Ervaring met helderziende Zoya
  Lieve Zoya, wat een geweldig helderziende bent u.
Alles wat u had voorspeld is uitgekomen. Heel erg bedankt voor het mooie telefoonconsult. U bent erg begripvol. Tot binnenkort.




Ervaring van Marcha met helderziende Zoya   Ervaring van Marcha met helderziende Zoya   Ervaring van Marcha geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tessa
  Ervaring met helderziende Tessa
  wauw Tessa ik ben heel tevreden dat ik u heb leren kennen uw voorspellingen komen echt uit i.v.m. mijn operatie , je komt direct to the point houd je niet langer bezig dan nodig en altijd even vriendelijk tot later jammer dat de sterren maar tot 5 gaan anders.gr.fr.




Ervaring van lenssens francine met helderziende Tessa   Ervaring van lenssens francine met helderziende Tessa   Ervaring van lenssens francine geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve mensen,
Als je met iets zit bel zeker OLGA. Ze komt niet af met zever. Ze luistert naar je en ze begrijpt hoe de mensen en de wereld in elkaar zit, ze is een top vrouw.
Bedankt liefste Olga. Voor jouw dikke steun.




Ervaring van Gaelle met helderziende Olga   Ervaring van Gaelle met helderziende Olga   Ervaring van Gaelle geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Lieve Sid

Vandaag jou uitgebreid gesproken. Je voelt zaken scherp aan. super bedankt voor alles.




Ervaring van Tessa met helderziende Sid   Ervaring van Tessa met helderziende Sid   Ervaring van Tessa geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leandra
  Ervaring met helderziende Leandra
  Lieve Leandra,

Even een update over mijn tweelingziel. Hij heeft eindelijk contact opgenomen met mij. En niet alleen dat maar ook eindelijk zijn gevoelens voor mij geuit. Ik kon het niet geloven, je had al die tijd gelijk. HIJ HOUDT ECHT VAN MIJ. Dankjewel Lieve Leandra. Groetjes M.




Ervaring van M met helderziende Leandra   Ervaring van M met helderziende Leandra   Ervaring van M geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sabina
  Ervaring met helderziende Sabina
  Wat een aangename, eerlijke vrouw. Eerlijk maar toch met zachtheid en ze geeft je tips. Een topper.




Ervaring van Annick met helderziende Sabina   Ervaring van Annick met helderziende Sabina   Ervaring van Annick geplaatst op 20 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MathildaNili
  Ervaring met helderziende MathildaNili
  Lieve Mathilda, het is altijd zo gezellig om met je te kletsen. Alles wat je zegt klopt tot in de details, je voorspellingen komen ook altijd uit. Je geeft de beste adviezen en bent heel zuiver. 1 van de beste op de lijn en de leukste haha liefs, Ratna.




Ervaring van Ratna met helderziende MathildaNili   Ervaring van Ratna met helderziende MathildaNili   Ervaring van Ratna geplaatst op 20 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lisa
  Ervaring met helderziende Lisa
  Zeer tevreden
Eerlijk en geeft je een goede inzicht.




Ervaring van Liselotte met helderziende Lisa   Ervaring van Liselotte met helderziende Lisa   Ervaring van Liselotte geplaatst op 20 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Je voorspelde voor me dat er veranderingen zouden komen in de liefde met een week heb een leuke jongen ontmoet en een goede klik is er ook nog wacht met smart op de volgende voorspelling.




Ervaring van Stella met helderziende Lola   Ervaring van Stella met helderziende Lola   Ervaring van Stella geplaatst op 20 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  lieve Amber
ik wilde je toch een getuigenis schrijven en het bedanken van het mooie gesprek dat we hadden en de inzichten die je me gegeven hebt, en ik beloof je er aan zullen werken.
Ook alles wat je een jaar geleden al had gezegd is uitgekomen mijn dank hiervoor dat wilde ik je ook nog meegeven, bedankt lieve Amber.




Ervaring van lis met helderziende Amber   Ervaring van lis met helderziende Amber   Ervaring van lis geplaatst op 20 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Blessed
  Ervaring met helderziende Blessed
  Lieve Blessed, ik moest echt even een bericht achterlaten voor jou. Ik belde je net op, in de war en down. Je hebt in een korte tijd veel positieve boodschappen meegegeven. Jouw voorspellingen blijven dan ook hetzelfde in positieve zin. Bedankt voor vandaag en de andere keren. Je bent een superlief mens met leuke humor. Ik bel je gauw weer en hopelijk dan met goed nieuws dat er weer contact is met F. Liefs, FF hopelijk weet je wie ik ben. Xx.




Ervaring van FF met helderziende Blessed   Ervaring van FF met helderziende Blessed   Ervaring van FF geplaatst op 19 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Whaauw, ik ben zo blij met jou op deze lijn. 2 keer gevraagd wanneer ik hem ging zien. Twee keer met een datum gekomen en ook allebei zijn ze uitgekomen. Dankjewel x .




Ervaring van S. met helderziende Monique   Ervaring van S. met helderziende Monique   Ervaring van S. geplaatst op 19 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Arend
  Ervaring met helderziende Arend
  Hoi Arend
Hoe je het doet weet ik niet maar je slaagt de bal er niet naast morgen mag ik gaan kijken naar een huis.
En ja die boot zal dan een ferry hebben geweest he.
Bedankt Arend.




Ervaring van Rita met helderziende Arend   Ervaring van Rita met helderziende Arend   Ervaring van Rita geplaatst op 19 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Lieverd, ik heb je vandaag na een lange tijd gesproken. Ik heb je teruggegeven dat je voorspelling destijds is uitgekomen over m, n werk en salaris. Vandaag heb je me een mooi consult gegeven, zoals je het zelf zo mooi noemt de waarheid. Ik hoop je snel te spreken. Heel veel liefs.




Ervaring van Anoniem met helderziende Desteny   Ervaring van Anoniem met helderziende Desteny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziende-amsterdam.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziende-amsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziende-amsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziende-amsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden