Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziende-amsterdam.nl


  Online hulplijn met Helderzienden uit Amsterdam
Paswoord vergeten?
     
  Onze helderzienden in Amsterdam geven online advies en antwoord op uw levensvragen via telefoon of e-mail.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Yellow
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziende-amsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Dank u yellow.
Je bent geweldig.




Ervaring van A met helderziende Yellow   Ervaring van A met helderziende Yellow   Ervaring van A geplaatst op 24 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Ik heb geen woorden voor hoe geweldige en oprecht vrouw u bent. U gave is zeer zeer zeldzaam, u kan in de detail de toekomst voorspellen en u heeft het altijd goed. U bent zo'n zuivere lieve vrouw. Ik ben u eeuwig dankbaar, u hulp is goud waard.




Ervaring van MM met helderziende Yellow   Ervaring van MM met helderziende Yellow   Ervaring van MM geplaatst op 17 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Ik heb een reis gemaakt met Yellow. Een reis door mijn ziel, mijn energie. Een reis waarin ze mij volledig 'zag' en ook mijn dochter. Het is niet in woorden uit te drukken, maar je weet gewoon dat alles waarheid is wat gezegd wordt. Liefdevol, begripvol en met humor is deze begeleiding opdat jij weer verder kunt. Zo bijzonder als Yellow kom je ze niet tegen. In dankbaarheid Aquarius/Scorpio.




Ervaring van anoniem met helderziende Yellow   Ervaring van anoniem met helderziende Yellow   Ervaring van anoniem geplaatst op 16 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Lieve Yellow, oprecht, meer dan oprecht.
Zoveel steun in korte tijd. Bedankt voor de steun in het proces.

Ik wens voor u een ontzettend goed leven met een perfecte gezondheid.

Marijke.

Wat lief bent u. Een traan pink ik met een glimlach weg.




Ervaring van Marijke met helderziende Yellow   Ervaring van Marijke met helderziende Yellow   Ervaring van Marijke geplaatst op 14 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Lieve Yellow, wat bent u een schat van een vrouw. Wat een ongelofelijke mooie Readings geeft u. Heb meerdere readings gehad maar die van u springt er met kop en schouder boven uit, alles wat u zegt en mij heeft laten voelen klopt en kwam ook echt binnen dat ik er erg emotioneel van werd. Voelde zo goed aan waardoor ik in het diepste van mijn ziel werd geraakt.
Ben er van overtuigd dat wat u vertelde uit gaat komen.
Wil u nogmaals bedanken voor alles wat u gedaan heeft en gaat doen, had u zo graag een knuffel en een kus willen geven aan het einde van de reading.
U heeft mij weer kracht gegeven die ik hard nodig had en nodig ga hebben.
Ik weet dat ik u weer ga spreken en dat het dan weer mooi wordt.
Veel liefs en een dikke knuffel Erwin.




Ervaring van erwin met helderziende Yellow   Ervaring van erwin met helderziende Yellow   Ervaring van erwin geplaatst op 12 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Lieve Yellow, hartelijk dank voor u tijd, positief energie en liefde. Mijn dank ik groot. Liefdevolle knuffel? (Ik ga mijn best doen om niets meer bij "hem" te openen????, behalve zijn hart en liefde voor mij????).




Ervaring van Orchidee met helderziende Yellow   Ervaring van Orchidee met helderziende Yellow   Ervaring van Orchidee geplaatst op 10 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Jeetje Yellow, gisteren heb je een voorspelling gedaan die rara vandaag al is uitgekomen. Ik ben de tel kwijt, maar volgens mij is dit voorspelling nr 20 die is uitgekomen van je op nog maar enkele maanden tijd. Dringend tijd om dit even via een berichtje hier te laten weten. Ongezien en ongehoord wat voor een uitzonderlijke straffe madam jij bent. Ik ben gewoon sprakeloos.

Veel liefs.
Tw/bo (dan weet je wel wie denk ik) .




Ervaring van Tw/bo met helderziende Yellow   Ervaring van Tw/bo met helderziende Yellow   Ervaring van Tw/bo geplaatst op 4 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Yellow,
Ik was vanmiddag welgevallen voor ik je kon bedanken. Wel opnieuw weer oprechte dank voor al je hulp.
Ik wou je ook even laten weten dat ik ondertussen opnieuw voel wat je bedoelde en je me weer gefixt hebt. Ongelooflijk hoe jij dat steeds opnieuw doet door exact de juiste inzichten door te geven op het juiste moment. Vandaag weer maar eens bewezen dat je zeker niet zomaar zegt wat ik misschien in eerste instantie wil horen of dat je er maar op los gokt. Jij weet keer op keer wat te doen en wat te zeggen om een situatie uit te klaren tot op het punt waar het hoort en ik er iets mee kan. Ik voel nu ook alweer dat het waar is wat je zei. Jij bent echt een ongelofelijke straffe coach met voelsprieten van goud en de inzichten om dit heel zuiver over te brengen waardoor het keer op keer binnenkomt.

Dank je wel.
Liefs .




Ervaring van .... met helderziende Yellow   Ervaring van .... met helderziende Yellow   Ervaring van .... geplaatst op 3 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Lieve Yellow.
Er is al zoveel exact uitgekomen zoals je zei, en toch blijft het steeds een hele verassing voor me hoe je jezelf keer op keer weer overtreft en gelijk blijft hebben. Afgelopen week opnieuw twee voorspellingen uitgekomen tot in detail zoals je zei.
De ene over mijn werk waarbij de desbetreffende collega letterlijk de woorden zei die jij eerder al zag en het probleem op het werk werd opgelost.
Voor de tweede wil ik je ook expliciet bedanken. Je hebt me een oplossing in gevoel gegeven na mijn werkshift waardoor ik nu eindelijk ook het verschil voel. Afgelopen nacht kon ik zelfs niet slapen ohh het euforische gevoel omdat ik het dit weekend nu eindelijk ook echt even kon voelen zonder er moeite voor te doen. Ook hierin weer exact verlopen zoals je voorspelde.

Wat een eer om door jou begeleid te mogen worden in deze fase van mijn leven. Het gegeven dat jij er steeds bent geeft me meer steun en hoop dan eender wat en dan woorden kunnen omschrijven.
Wat een uitzonderlijk persoon ben jij. Voelsprieten en een hart van goud.

Veel liefs.
.




Ervaring van Tweeling-boogschieter met helderziende Yellow   Ervaring van Tweeling-boogschieter met helderziende Yellow   Ervaring van Tweeling-boogschieter geplaatst op 1 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Lieve, lieve, Yellow. Ik heb jou vorige week voor de eerste keer gesproken. Was helemaal onder de indruk van ons gesprek. Ik heb dit nog nooit mogen ervaren zo'n reading. Ik had dit echt nodig. De inzeichten die jij mij heb gegeven, daar ben ik jou eeuwig en atlijd dankbaar voor. Het heeft mij zoveel rust, liefde en warmte gebracht. Je hebt enkel voorspelling gedaan i.v.m de man waar ik al 2 jaar een realtie mee heb, maar die nog vast zit. Ik heb jou op maandag gebeld, op vrijdag hebben we elkaar gezien. En nu komt het. Hij heeft letterlijk de woorden en zelfs dezelfe zin, als jij mij hebt voorspeld. Hij heeft nog zo'n uitspraken verklaringen gedaan, net zoals je had voorspeld, maar ook met jouw woorden. Je zat precies mee met ons aan tafel. Heel bijzonder..Ik heb al verschillende mediums gecontacteerd, maar mijn ervaring met jou heb ik nog nooit met niemand gehad. Dat verdient alle sterren van de hemel en ver daarbuiten. Ook als mens ben je een toffe madam met de nodige humor die ik zeker kan smaken.
Lieve groetjes,
Sofie.




Ervaring van Sofie met helderziende Yellow   Ervaring van Sofie met helderziende Yellow   Ervaring van Sofie geplaatst op 28 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Yellow, eergisteren heb ik je gebeld.
bijzonder gesprek. was zeer onder de indruk.




Ervaring van A met helderziende Yellow   Ervaring van A met helderziende Yellow   Ervaring van A geplaatst op 22 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Hoedje af voor deze dame, ze legt het uit in kleuren. Maar ze heeft het wel, bij het rechte eind.




Ervaring van Fons met helderziende Yellow   Ervaring van Fons met helderziende Yellow   Ervaring van Fons geplaatst op 20 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Yellow, onbeschrijfelijk hoe uniek en sterk jij bent in wat je doet. Je hebt me door een hele strijd heen geholpen met steeds de juiste inzichten en tools die nodig waren, ongeacht wat het thema was. Keer op keer was je er ook op het juiste moment alsof je zelfs dat kon aanvoelen. Ik ben echt sprakeloos en heb alleen maar heel veel respect voor wie je bent, wat je doet en voor wat je met andere wilt delen. Je hebt een enorme sterke unieke gave om zonder enige info onmiddellijk tot de clue van het verhaal te komen, tot op hetgene er echt speelt en niet enkel wat lijkt. Je weet dat er soms momenten zijn aan de telefoon dat ik aan je inzichten twijfel, omdat het te goed lijkt of ik het helemaal niet kan plaatsen. Maar op 3 maanden tijd heb ik je al iedere keer moeten terug bellen dat je toch gelijk hebt gekregen.
Geen woorden om jou correct te omschrijven. Iedereen die een eerlijke consult wil waar je alleen maar van kan groeien en kracht uit kan halen, moet gewoon naar jou bellen.

Dank je wel voor ALLES.
Liefs van een tweeling.




Ervaring van Annoniem. met helderziende Yellow   Ervaring van Annoniem. met helderziende Yellow   Ervaring van Annoniem. geplaatst op 20 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Lieve Yellow, wilde je nog laten weten dat het gesprek vorige week donderdag voor mijn dochter goed is gegaan. Dankjewel xx Karin.




Ervaring van Karin met helderziende Yellow   Ervaring van Karin met helderziende Yellow   Ervaring van Karin geplaatst op 13 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Yellow, jij bent geweldig. Ik kan je niet omschrijven hoe dankbaar ik jou ben. Je helpt mij enorm met een wat lastig proces, maar er komt steeds meer verbetering. Ik drink steeds meer water en ik vertrouw zeker op jou. Ik zal nooit meer twijfelen aan jou. Hartelijk dank en tot heel gauw weer. Liefs, F, had jou net gelukkig weer gesproken na lang wachten.




Ervaring van F met helderziende Yellow   Ervaring van F met helderziende Yellow   Ervaring van F geplaatst op 13 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Lieve Yellow, hartelijk dank voor deze mooie ervaring. Dat ik de emoties van mijn vriend/innerlijk kind mocht voelen. Zoiets moois eerste keer dankzij u mogen ervaren. Mijn dank is groot.




Ervaring van Orchidee met helderziende Yellow   Ervaring van Orchidee met helderziende Yellow   Ervaring van Orchidee geplaatst op 12 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Lieve Yellow, ik heb u de afgelopen tijd regelmatig gesproken over een persoon en u blijft bij wat u zegt. En iedere keer geeft u weer mooie inzichten en helpt u mij en deze persoon om verder te komen in het proces. Hopelijk zwemt hij gauw weer terug, dan weet u wel wat ik bedoel. Inmiddels weet u wie ik ben als ik bel en u bent echt zo betrokken, dat is echt top. Tot snel weer en hopelijk met goed nieuws.




Ervaring van M en M met helderziende Yellow   Ervaring van M en M met helderziende Yellow   Ervaring van M en M geplaatst op 12 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Lieve Yellow, je bent een ongelofelijk bijzondere en lieve vrouw. Ik heb je gisteren en vandaag gesproken. Na onze gesprekken viel er letterlijk een last van me af en voel ik me lichter. Daarnaast geef je me rust en vertrouwen. Je bent met mijn chakras bezig geweest en helpt me o.a. op die manier zoveel verder komen. Dank je wel voor alles dat je al voor mij en mijn toekomstige partner hebt gedaan. Ik bel je zeker weer. Een knuffel van mij en de man die van knuffelen houdt, Karin .




Ervaring van Karin met helderziende Yellow   Ervaring van Karin met helderziende Yellow   Ervaring van Karin geplaatst op 30 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Lieve, lieve schat. Ben blij dat ik je gesproken heb, ons gesprek alles wat jij vertelde kwam bij mij in beelden binnen. Ik ben de boom, maar ik kan deze gewoon verplaatsen ook al is ze 100 jaar oud. Denk maar aan de muziekpartituur en een schilders doek. Wat je over mijn liefde voorspelde. ik popel. Lieverd, een dikke knufffff.




Ervaring van Peggy met helderziende Yellow   Ervaring van Peggy met helderziende Yellow   Ervaring van Peggy geplaatst op 30 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Dankjewel Yellow. Hij moet idd maar met z,n billen bloot. Je hebt me weer op de juiste energie gezet.
Nogmaals dankjewelxxxxx.




Ervaring van M met helderziende Yellow   Ervaring van M met helderziende Yellow   Ervaring van M geplaatst op 16 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Yellow,
Ik heb je vandaag op 14 sept opnieuw mogen spreken. Iedere keer opnieuw weet je exact wat nodig is en welke inzichten ik nodig heb, zonder dat ik je op voorhand iets moet uitleggen. De verbinding viel weg voor ik je kon bedanken, maar wou je bij deze toch echt bedanken voor alles.
Je inzichten zaten er weer boenk op Ik voel me alweer een heel stuk beter.
Dank je wel.

Liefs xxxx.




Ervaring van Annoniem met helderziende Yellow   Ervaring van Annoniem met helderziende Yellow   Ervaring van Annoniem geplaatst op 14 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Ik heb op 4 september een mooi consult gehad. Ik was er wel even stil en emotioneel van. Yellow is een lieve dame en ze praat op zielsniveau. Ze kon mij bevestigen wat ik al voelde. Soms schiet ik in de twijfel, maar ik moet vertrouwen op mijn gevoel dat het goed komt. Ik zal uw tips opvolgen en hopelijk kan ik het goede nieuws snel delen.




Ervaring van MG met helderziende Yellow   Ervaring van MG met helderziende Yellow   Ervaring van MG geplaatst op 9 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Vandaag heb ik voor het eerst en wel 2x Yellow gesproken. Ik kan alleen maar zeggen Waauww. Dit is een heel bijzondere vrouw die oprecht lief en eerlijk is. Ze vertelde mij dingen tot in detail. Ook heb ik nooit zo hard en veel gelachen met een medium. Vanaf nu is Yellow zeker 1 van mijn favorieten op deze lijn. Ik hoop maar vertrouw er zeker op dat het allemaal goedkomt tussen F en mij. Hartelijk dank voor alles lieve Yellow en tot snel weer. Liefs F het ondeugende meisje. Xx.




Ervaring van FF met helderziende Yellow   Ervaring van FF met helderziende Yellow   Ervaring van FF geplaatst op 6 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Yellow,
Jeetje wat een bewogen week met heel wat ups en downs. Iedere keer was jij er met je kracht en heldere tips en vooruitzichten. Iedere keer zat je er boenk op.
Ik belde je vrijdag ivm werk op zaterdag, wou je laten weten dat het mbv. jouw tools me gelukt is. Natuurlijk zag jij het op voorhand en had ik er weinig vertrouwen in, opnieuw moet ik je nadien toch weer gelijk geven.

Dank je wel voor alles
Liefs .




Ervaring van Annoniem met helderziende Yellow   Ervaring van Annoniem met helderziende Yellow   Ervaring van Annoniem geplaatst op 6 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Lieve Yellow,

Ik wil je enorm bedanken voor vandaag.
Ben rustiger. Zo fijn dat je dit hebt kunnen doen.
Bel je zeker nog terug.
Ik hoop dat dit snel voorbij gaat.

Liefs, Karin xxx en nogmaals dank.




Ervaring van Karin met helderziende Yellow   Ervaring van Karin met helderziende Yellow   Ervaring van Karin geplaatst op 3 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Lieve Yellow, ongelooflijk, maar waar. Hoe uitzichtloos mijn situatie enkele weken geleden ook leek, dankzij je unieke coaching en je correcte inzichten is deze week ook alles beginnen uitkomen exact zoals je voorspeld had. Dank je wel dat je er steeds op het juiste moment bent en je sterke gaves met me wilt delen. Waar ik zelfs niet meer op durfde hopen, is er nu. Zonder jou had ik hier nu nooit zo sterk in kunnen staan. DANK JE WEL. Veel liefs E.T.




Ervaring van E met helderziende Yellow   Ervaring van E met helderziende Yellow   Ervaring van E geplaatst op 2 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Yellow, ik heb geen woorden voor jouw gaven. Je praat echt op zielsniveau en helpt me door een moeilijke periode heen. Al vind ik het soms lastig om te schakelen, je houdt me met twee voeten op de grond en ik voel en weet dat je gelijk hebt over de uitkomst en ik moet geduld hebben. Dank je wel dat ik altijd kan bellen als ik weer tegen moeilijkheden in mijn proces aan loop. Je bent geweldig.

.




Ervaring van C met helderziende Yellow   Ervaring van C met helderziende Yellow   Ervaring van C geplaatst op 2 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Zoals Yellow het doet en wat ze doet en wat ze allemaal kan, ook een heel andere manier van aanpakken, zo is er maar 1. Ik heb ze nu een 3 tal keer gesproken , en de verandering is er al dank zij haar, alles komt nu goed, zoals zij het zegt, en het gebeurt ook. Ik heb mijn volste vertrouwen in haar. Er is nog veel werk, ze doet meer dan haar best. Ik hoop haar snel terug te spreken, ons laatste afspraakje vandaag is niet gelukt, maar ik hoor jou zeker snel terug, dat weet ik zeker.




Ervaring van Onbekend met helderziende Yellow   Ervaring van Onbekend met helderziende Yellow   Ervaring van Onbekend geplaatst op 1 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Yellow,

Ik heb de laatste tijd een paar keer de kans gekregen om je te mogen bellen. Ongelooflijk wat jij kan. Jij geeft niet enkel correcte voorspellingen die ook werkelijk uitkomen, maar ook met je zuiver invoelen in de huidige situatie, met de manier waarop je op het juiste moment net die juiste tools kan meegeven om het beste uit iedere situatie te halen, en de begripvolle lieve manier waarop je het doet maakt dat je coaching ook werkt. Ik stond hier aanvankelijk sceptisch tegenover, maar twijfelen aan jouw inzichten is niet meer mogelijk voor me.

Dank je wel om me opnieuw hoop en rust te geven en dank je wel dat ik deze weg met jou mag afleggen.

Veel liefs.
Van het verhaal met de gouden ster en de bloemen xxx.




Ervaring van Van het bloemen verhaal. met helderziende Yellow   Ervaring van Van het bloemen verhaal. met helderziende Yellow   Ervaring van Van het bloemen verhaal. geplaatst op 20 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Lieve Yellow,

Ik heb de eer gekregen om je op 22/06 te mogen spreken. Je bent niet de eerste die ik bel, maar wel degene waarvan ik het meest onder de indruk ben. Er zijn verschillende personen hier met hele sterke en mooie gaven, maar jij lijkt ze allemaal in 1 persoon te hebben. Ik kan gewoon niet met woorden omschrijven wat voor een grote impact je hebt gehad op me en hoe sterk en zuiver je bent in wat je doet. Alleen al met je te mogen bellen, was achteraf gezien een hele geruststelling voor me omdat ik dit zie als een teken dat het allemaal wel goed komt voor me. Hetgeen je zei en de manier waarop je alles kon duiden, maakt dat ik zelf niet eens kon twijfelen aan wat je zei. Alles klopte gewoon qua gevoel en de puzzelstukjes vielen eindelijk in elkaar na een hele lange zoektocht. Ik vroeg naar een bepaalde situatie, maar je hebt me zoveel meer geleerd en me terug de rust gegeven die ik al heel lang kwijt was. Straf hoe je zonder enige voorinformatie onmiddellijk wist wat er speelde.
Iedereen zou jou eens moeten bellen om te ervaren wat ik niet naar waarde kan omschrijven hier. Bellen met jou is een heel waardevol cadeau om aan jezelf te geven.

Alleen maar veel respect voor je. Ik kijk uit naar een volgend gesprek.

De tweeling die fan is van je komende tv programma :-D.




Ervaring van Tweeling met helderziende Yellow   Ervaring van Tweeling met helderziende Yellow   Ervaring van Tweeling geplaatst op 23 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Wat een leuke vrouw. Ze geeft zo duidelijk aan wat er nu echt speelt dat ik er stil van ben geworden. Excuses, ik kon geen afscheid nemen.

De moeite waard.




Ervaring van 2 kreeften met helderziende Yellow   Ervaring van 2 kreeften met helderziende Yellow   Ervaring van 2 kreeften geplaatst op 15 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  14 mei 2020

Beste Yellow,

Ontzettend mooi gesprek met u gehad. Dank voor de inzichten over mijzelf en de mensen om mij heen. Door eerst over het verleden te praten en gaandeweg de toekomst uit te leggen is het allemaal goed te volgen. De puzzel klopt.
Alle goeds voor u.

A.




Ervaring van A. met helderziende Yellow   Ervaring van A. met helderziende Yellow   Ervaring van A. geplaatst op 14 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Yellow,

Veel kracht aan u gewenst. Bedankt u het met me wilde delen op zo een korte tijd.
Bedankt voor het aanvoelen.
Fijne persoon, en u zegt lieve mevrouw bij elke zin.

Zo bescheiden met zoveel inzicht.
Fijne avond verder gewenst
.




Ervaring van Marijke met helderziende Yellow   Ervaring van Marijke met helderziende Yellow   Ervaring van Marijke geplaatst op 13 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Dankjewel was een mooi gesprek kort maar krachtig en erg duidelijk waar een wil is een weg. Ik kom op de eerste plaats en dan een andere komt allemaal goed.

Gr. A.




Ervaring van Angela met helderziende Yellow   Ervaring van Angela met helderziende Yellow   Ervaring van Angela geplaatst op 9 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Jeetje. lieve Yellow ik wil u erg veel bedanken voor uw Reading die met zoveel liefde is gedaan. Ik voel u door heel mijn geest en raakt me zo enorm. Alles maar ook alles klopt wat u zegt zelfs qua gevoel. Ik word er gewoon emoties van omdat u mij de kern laat zien waar het omgaat.
Ik had geen credits meer maar wil u op deze manier hartelijk bedanken.
Pffff. u bent super goed en zeker de moeite waard. Ik vertrouw op wat u heeft voorspeld Ik bel u gauw terug.
Veel liefs.




Ervaring van M met helderziende Yellow   Ervaring van M met helderziende Yellow   Ervaring van M geplaatst op 9 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziende-amsterdam.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziende-amsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziende-amsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziende-amsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden