Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziende-amsterdam.nl


  Online hulplijn met Helderzienden uit Amsterdam
Paswoord vergeten?
     
  Onze helderzienden in Amsterdam geven online advies en antwoord op uw levensvragen via telefoon of e-mail.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Salina
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziende-amsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Mijn lieve Salina, gewoon goed.Je had het gewoon goed gezien in de kaarten. Je zag een verhuizing liggen en dat is inderdaad het geval. Echt super goed van je. Je bent echt een kanjer, echt mijn kanjer. Een hele dikke knuffel voor jou lieve Salin. Je grootste fan :)).




Ervaring van Salinafannetje met helderziende Salina   Ervaring van Salinafannetje met helderziende Salina   Ervaring van Salinafannetje geplaatst op 19 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Vorige week een gesprek gehad met Salina en ben zo fijn geholpen. Ik heb nu handvatten waar ik iets mee kan. Zij had het zo bij het goede eind ongelofelijk gewoon. Ik ben er super blij mee en heb nu meer rust en weet waar ik weer sta en wat ik eraan kan doen. Super bedankt hier voor. Groetjes L.




Ervaring van l met helderziende Salina   Ervaring van l met helderziende Salina   Ervaring van l geplaatst op 9 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Ik spreek Salina de laatste tijd regelmatig en wil even een bericht achterlaten voor haar. Het is een super lieve vrouw die de dingen meegeeft op een rustige maar overtuigende manier. Hierdoor krijg ik weer vertrouwen dat het goed gaat komen tussen mij en mijn liefde. Ook geeft ze goede tips mee. Dank je wel Salina en tot heel gauw weer. Ik ga kijken voor een boksbal ;-) liefs, F.




Ervaring van F met helderziende Salina   Ervaring van F met helderziende Salina   Ervaring van F geplaatst op 2 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Salina verdient het om meer in het Licht gezet te worden want zij werkt vanuit het Licht, wat is deze vrouw goed in haar kijken en voelen, accuraat. Ze kan datgene wat ze ziet ook goed onder woorden brengen. Ze weet wat ze ziet aan de hand van haar kaarten en voelen. Een echte topper. Je bent een kanjer Salina en ik ben je heel dankbaar, je denkt mee, je voelt mee, geeft richting aan en zegt soms dingen waar ik niet om gevraagd heb maar die achteraf heel erg waardevol zijn, dat is echt geweldig. Dank je wel lieve Salina.




Ervaring van l met helderziende Salina   Ervaring van l met helderziende Salina   Ervaring van l geplaatst op 24 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Jij bent echt mijn engeltje Salina
Ben jou echt dankbaar voor alles.
Een hele dikke knuffel.
Pieppiep.




Ervaring van Pieppiep met helderziende Salina   Ervaring van Pieppiep met helderziende Salina   Ervaring van Pieppiep geplaatst op 14 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Zeer aangename persoon met aangename stem. Salina heeft mij een jaar of iets langer geleden dingen voorspeld die ook zijn uitgekomen. Zaken waar jezelf geen vat op hebt, zoals een dikke winst met een kansspel. De andere dingen die ze nu voorspelt komen dus ook uit. Bedankt Salina.




Ervaring van Chris met helderziende Salina   Ervaring van Chris met helderziende Salina   Ervaring van Chris geplaatst op 10 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Lieve Salin, en je hebt weer gelijk gehad. In een week tijd 2 dingen uitgekomen. Ongelooflijk hoe gedetailleerd en juist je het hebt.
Je bent mijn steun en toeverlaat en jij spiegelt mij op een fijne manier. Je bent voor mij mijn topper. Dikke knuffel, F.




Ervaring van F met helderziende Salina   Ervaring van F met helderziende Salina   Ervaring van F geplaatst op 23 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  salina, ik was gisteren behoorlijk van mijn pad en belde uit wanhoop. Het gesprek met jou heeft veel veranderd. Je was aardig en begripvol, maar ik was onder de indruk wat je me via de kaarten kon vertellen. Het klopte gewoon en je hebt me daarmee vertrouwen gegeven. Ik wil je daarvoor bedanken en tegen anderen zou ik willen zeggen als je problemen hebt, bel salina want het werkt echt.




Ervaring van lieve met helderziende Salina   Ervaring van lieve met helderziende Salina   Ervaring van lieve geplaatst op 6 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Salina wat ben jij goed zeg. Paar jaar geleden had je mij voorspeld dat de relatie van mijn ex niet bleef duren. Ik heb net bevestiging gekregen dat ze uit elkaar zijn. Nu hopen dat de rest van jouw voorspelling ook uitkomt. Dikke kus.




Ervaring van Anoniem met helderziende Salina   Ervaring van Anoniem met helderziende Salina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Salina, WOW ONGELOFELIJK. Ik bel je al een tijdje en steeds blijf je me verbazen met je sterke gaven en met je skills als coach. Soms verlies ik de moed even zoals gisteren 26/01, maar je blijft blij je standpunt. Op een gegeven moment ging het over werken met paarden en zonder dat je er iets van kon weten haalde je spontaan een oude blessure van haar aan. Het ging niet eens over gezondheid, maar je wist wel het juist been en de blessure. Ik vermeld dit even omdat dit voor mij mijn teken was dat ik moet blijven vertrouwen op je. Heel straf dat je net op zo een moment zo iets doorkrijgt om me toch weer dat extra beetje moed te kunnen geven wanneer ik twijfel. Heeft me heel sterk geraakt.
Bedankt dat je je gaven op deze manier met ons wilt delen.

Je bent echt uniek in wat je doet.

Veel liefs.




Ervaring van Annoniem met helderziende Salina   Ervaring van Annoniem met helderziende Salina   Ervaring van Annoniem geplaatst op 27 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Salina Salina Salina. Je had het goed. De eerste keer dacht ik jammer maar je had gelijk en tweede keer had je weer gelijk. En nu. ben ik heeeeeel blij. Het goede nieuws kwam inderdaad donderdag en vandaag getekend.Dank je voor je geduld en steun. Een dikke dikke dikke knuffel en wederom bedankt.




Ervaring van Fayz met helderziende Salina   Ervaring van Fayz met helderziende Salina   Ervaring van Fayz geplaatst op 24 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Lieve Salina, ik bel je al een hele tijd, en wil al lang een reactie achter laten voor je, maar ik vind nog steeds de woorden niet om te omschrijven hoe uniek, zuiver en compleet je bent. Jij hebt de gouden voelsprieten en het gouden hart. Niet alleen kan je steeds de situatie heel duidelijk, correct en eerlijk omschrijven, je bent ook de coach die niemand ooit zal vergeten. Ik kan niet in woorden omschrijven hoe goed je bent, maar ik hoop dat iedereen zichzelf het kostbare cadeau doet om jou te leren kennen. Ik ben er zeker van dat jij mensen hun leven kan veranderen zoals er maar weinig kunnen. Ik ben na al die tijd nog steeds zeer dankbaar dat ik je heb mogen leren kennen en waar ik ben geraakt dankzij jou.
Veel liefs e xxx.




Ervaring van e. met helderziende Salina   Ervaring van e. met helderziende Salina   Ervaring van e. geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Allereerst de Beste Wensen voor 2020.
U had het juist aangevoeld, hetgeen u voorspelde is uitgekomen. Hopelijk krijg ik je snel aan de lijn om te horen wat er nu gaat volgen.
Grtjes P.




Ervaring van Patricia met helderziende Salina   Ervaring van Patricia met helderziende Salina   Ervaring van Patricia geplaatst op 8 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Weer een mooi consult gehad vorige week. Uw kwam precies tot de kern. En heb mij weer terug in mijn kracht gezet bedankt. Je bent echt een aanrader.




Ervaring van Tom met helderziende Salina   Ervaring van Tom met helderziende Salina   Ervaring van Tom geplaatst op 2 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Adembenemd was ons gesprek. Echt naar de kern. Knal erop. Verrijkend.
Bedankt Salina.




Ervaring van Anoniem met helderziende Salina   Ervaring van Anoniem met helderziende Salina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  lieve salina dankjewel weer voor je fijne gesprek je geeft mij altijd weer rust tot snel liefs xx.




Ervaring van mandy met helderziende Salina   Ervaring van mandy met helderziende Salina   Ervaring van mandy geplaatst op 15 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Lieve Salina, bedankt voor je geduld en inzichten. Je blijft geduldig en lief.
Bovendien komen jouw voorspellingen uit.
Bedankt en liefs van mij.




Ervaring van Lieve met helderziende Salina   Ervaring van Lieve met helderziende Salina   Ervaring van Lieve geplaatst op 21 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Lieve Salina, je voorspellingen zijn weer uitgekomen. Dingen die je 8 maanden gelden hebt voorspeld komen nu uit. Zo als altijd. Hartelijk dank dikke kus van J.




Ervaring van J met helderziende Salina   Ervaring van J met helderziende Salina   Ervaring van J geplaatst op 21 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Lieve Salina, ik heb je net gesproken en vertelt dat een voorspelling die U heeft gezegd is uitgekomen. Nu de rest nog. U bent en blijft altijd heel geduldig en ziet de dingen positief in. Ik heb vertrouwen in wat U mij zegt. Liefs van mij.




Ervaring van x met helderziende Salina   Ervaring van x met helderziende Salina   Ervaring van x geplaatst op 26 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Salina. Jij bent de beste. Ik bel al een jaar met jou en alles wat je voorspeld komt uit. Jij heb mij de zo goed geholpen de afgelopen periode en nog steeds. Jij bent meer dan 10 sterren waard.

Super medium.

Liefs j&n.




Ervaring van Utrecht met helderziende Salina   Ervaring van Utrecht met helderziende Salina   Ervaring van Utrecht geplaatst op 15 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Mooi. Rustig. Duidelijk . En het klopt.




Ervaring van Vrouw met helderziende Salina   Ervaring van Vrouw met helderziende Salina   Ervaring van Vrouw geplaatst op 16 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Lieve Salina, ik wil je bedanken voor al je juiste voorspellingen, je hulp en je inzichten de afgelopen maanden. Je bent echt een topmedium. Elke keer weer komen je voorspellingen uit. Tijd is moeilijk te voorspellen, maar uiteindelijk gebeurt het altijd zoals je zegt. Je hebt me geholpen een moeilijke zware periode te overbruggen, zowel met je voorspellingen als met je wijze inzichten. De gesprekken met jou zijn heel belangrijk voor mij en ik dank je daar oprecht voor. Ohja, het tentamen moet inderdaad mondeling worden afgenomen om te bewijzen dat de stof beheerst wordt. Weer exact zoals je voorspeld had, je bent echt top. Tot gauw en veel liefs lieve Salina.




Ervaring van Anoniem met helderziende Salina   Ervaring van Anoniem met helderziende Salina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Lieve Salina.

Ik was aangenaam verrast door ons gesprek. Ik werd er helemaal rustig van.

Jouw inzichten maken me sterker. Ook jouw voorspellingen komen uit.

Lieve groeten.




Ervaring van Marina met helderziende Salina   Ervaring van Marina met helderziende Salina   Ervaring van Marina geplaatst op 14 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Salina.

Je zat er terug boenk op.

Bedankt voir je steun en wijsheden.

Liefs en fijne feestdagen xxx.




Ervaring van ano met helderziende Salina   Ervaring van ano met helderziende Salina   Ervaring van ano geplaatst op 20 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Lieve SALINA.

ik hoop je snel te spreken.
E is zoveel gebeurd wat jij hebt voorspeld.
Na 3 jaar zijn wij terug een stel.

Groeten
Annita.




Ervaring van annita met helderziende Salina   Ervaring van annita met helderziende Salina   Ervaring van annita geplaatst op 26 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Lieve Salina, ik ben zo dankbaar met jou. Je bent echt een super medium, want je ziet al ruim van tevoren wat mij te wachten staat. Je hebt 't altijd bij het rechte eind, laatst nog met die enorme stress die jij zag en aanvoelde. Dat bleek de volgende dag ontzettend slecht nieuws te zijn via een brief. Ook wist je vorig jaar te vertellen dat ik zou verhuizen naar een huis met die afvoer problemen, ook dat bleek waar. Je ziet nu gelukkig hele mooie dingen voor mij en daar put ik hoop uit. Ik ben dankbaar voor jou, lieve Salina. Bel je snel weer. Heel veel liefs.




Ervaring van anoniem met helderziende Salina   Ervaring van anoniem met helderziende Salina   Ervaring van anoniem geplaatst op 11 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Jij bent echt meer dan 5 sterren waard. Jij was de enige op de lijn die de werkelijkheid zag. Jij zag een ziekenhuis opname, jij zag dat hij niet loog tegen mij. Echt waar proficiat.




Ervaring van K met helderziende Salina   Ervaring van K met helderziende Salina   Ervaring van K geplaatst op 5 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Salina bedankt voor je hulp, jouw raadgeving en advies hebben mij enorm geholpen. Daarbij is de voorspelling die je hebt gegeven exact uitgekomen. Ik kan weer verder. JE BENT EEN AANRADER. XXX.




Ervaring van Martijn met helderziende Salina   Ervaring van Martijn met helderziende Salina   Ervaring van Martijn geplaatst op 3 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Beste Salina. Persoonlijk ben ik je zo ontzettend dankbaar voor de inzichten en handvaten die je mij geeft. Steeds weer heb je het bij het juiste eind. Ik doe mijn best om deze te hanteren. Helaas heb ik niet de financiele middelen om veel te bellen. Je hebt mij bij 1 persoon kort geleden geholpen en dat was zo ontzettend fijn. Ik leer door jou op mijn gevoel te vertrouwen. Zoals mijn moeder altijd al zei; " je voelt het goed meis". Ik hoop dat de man waar mijn hart ligt, ook zijn hart zeer binnenkort voor mij open kan stellen. A.




Ervaring van anoniem met helderziende Salina   Ervaring van anoniem met helderziende Salina   Ervaring van anoniem geplaatst op 2 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Hartelijke dank Salina voor jouw inzichten en adviezen. Ik vind jouw een hele sterke dame met een zeer,rustige stem.
Jouw voorspellingen konen ook keer op keer uit.liefs a.




Ervaring van Anonina met helderziende Salina   Ervaring van Anonina met helderziende Salina   Ervaring van Anonina geplaatst op 22 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  dag salina,

Heb u gisteren gepsroken maar mijn credits waren op en viel weg, sorry daarvoor. Dank voor de inzichten en adviezen. ik bel u snel weer.

A.




Ervaring van A met helderziende Salina   Ervaring van A met helderziende Salina   Ervaring van A geplaatst op 27 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Dankjewel voor uw rust en mooie verwoording van uw legging. Ik heb ervaren dat wat u vertelde ook tot werkelijkheid is gekomen. Ik vind het mooi om dit mee te maken. Uit onzekerheid sla je soms onnodig deuren dicht en gedraag je je anders dan je werkelijk bent. Ik ben blij met uw positieve support zodat ik lekker mezelf heb kunnen blijven en heb kunnen ontvangen wat ik wil.
(XX) .




Ervaring van - met helderziende Salina   Ervaring van - met helderziende Salina   Ervaring van - geplaatst op 23 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Salina

Je hebt gelijk. We zijn terug samen.
Vedankt voor alle steun

M.




Ervaring van Marianne met helderziende Salina   Ervaring van Marianne met helderziende Salina   Ervaring van Marianne geplaatst op 19 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Je bent een topper, altijd zo geduldig en je blijft bij je voorspelling. Ik vertrouw daar ook op. Liefs je collega .




Ervaring van Lana met helderziende Salina   Ervaring van Lana met helderziende Salina   Ervaring van Lana geplaatst op 20 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  salina.

Wat fijn om je weer te spreken na een hele tijd. Bijzonder dat de verbinding altijd blijft en we meteen verder gaan waar we zijn gebleven. Het voelt altijd goed met jou. De gesprekken zijn altijd vertrouwd, motiverend en geven me veel bevestiging, inzichten en positieve energie. Ik wil je langs deze weg nog even zeggen: dankjewel. Je bent een topper. Ik spreek je wel weer :) Dat weet ik zeker,

Liefs en een knuffel.




Ervaring van marlon met helderziende Salina   Ervaring van marlon met helderziende Salina   Ervaring van marlon geplaatst op 18 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziende-amsterdam.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziende-amsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziende-amsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziende-amsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden