Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziende-amsterdam.nl


  Online hulplijn met Helderzienden uit Amsterdam
Paswoord vergeten?
     
  Onze helderzienden in Amsterdam geven online advies en antwoord op uw levensvragen via telefoon of e-mail.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Peter
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziende-amsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Peter
  Ervaring met helderziende Peter
  Beste Peter zeer eigenaardige consulten maar je bent zeer sterk. Alles exact uitgekomen.




Ervaring van CAT met helderziende Peter   Ervaring van CAT met helderziende Peter   Ervaring van CAT geplaatst op 11 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Peter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Peter
  Ervaring met helderziende Peter
  Beste Peter, vorige zomer 2016 voorspelde je me dingen aan de hand van mijn geboorte datum, die zich pas najaar 2017 zouden manifesteren. Kon het toen nog niet allemaal plaatsen, maar hield het steeds in m'n achterhoofd. Hoe je het doet zal ik nooit weten, maar ik vind het zeker de moeite waard om voor jou een getuigenis te plaatsen, want je bent het zeker waard. Wat je me vorige zomer voorspelde gaat de goede richting uit. Ook naar de jaarwisseling 2017/2018 ben ik hoopvol, want dan zou het pas de max zijn als die wijze woorden van toen ook nog eens uitkomen. Wordt vervolgt Peter.




Ervaring van Hoopvol met helderziende Peter   Ervaring van Hoopvol met helderziende Peter   Ervaring van Hoopvol geplaatst op 21 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Peter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Peter
  Ervaring met helderziende Peter
  Dankjewel lieve Peter, je hebt me terug opweg gebracht. Ik bel graag nog terug voor het vervolg.




Ervaring van Huisje-tuintje-boompje met helderziende Peter   Ervaring van Huisje-tuintje-boompje met helderziende Peter   Ervaring van Huisje-tuintje-boompje geplaatst op 9 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Peter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Peter
  Ervaring met helderziende Peter
  Bedankt Peter .
Ik hou je op de hoogte van de 3 dingen die je me zegde.Het 1ste is dit jaar in Oktober,ik kijk ernaar uit.
Groetjes M.




Ervaring van M met helderziende Peter   Ervaring van M met helderziende Peter   Ervaring van M geplaatst op 22 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Peter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Peter
  Ervaring met helderziende Peter
  Peter bedankt . ik ben door jou een heel stuk wijzer geworden. Het is de moeite waard om jou te contacteren. Warme groet.




Ervaring van xx met helderziende Peter   Ervaring van xx met helderziende Peter   Ervaring van xx geplaatst op 27 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Peter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Peter
  Ervaring met helderziende Peter
  Peter voorspelt alles heel nauwkeurig. Een aanrader.




Ervaring van Petra met helderziende Peter   Ervaring van Petra met helderziende Peter   Ervaring van Petra geplaatst op 25 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Peter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Peter
  Ervaring met helderziende Peter
  Peter,ik vind je geweldig.
Hoe kon je nu exact de toedracht weten.In het geheel had ik 2x een sessie met u.
U wist precies dingen te zeggen .Zo waren en zo werden ze ook. Ongelooflijk.Dank u wel.Vriendelijkste groetjes.




Ervaring van Elsa met helderziende Peter   Ervaring van Elsa met helderziende Peter   Ervaring van Elsa geplaatst op 9 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Peter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Peter
  Ervaring met helderziende Peter
  Heb Peter een aantal weken geleden gesproken. Hij is kort en krachtig, draait er niet om heen. En als hij het niet weet geeft ie het ook aan. Zijn voorspellingen zijn uitgekomen. Ik hoop hem weer snel te spreken want ik wil wat vragen stellen.




Ervaring van wet met helderziende Peter   Ervaring van wet met helderziende Peter   Ervaring van wet geplaatst op 30 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Peter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Peter
  Ervaring met helderziende Peter
  Ik heb onlangs contact gehad met Peter, voor het eerst. Alvorens ik belde heb ik zijn getuigenissen gelezen en eigenlijk meteen al voelde ik een spiritueel contact . kreeg maagpijn en voelde me misselijk en lichte hoofdpijn . Na ons gesprek verdween dit. Peter heeft een hele prettige en sympathieke stem, zijn antwoorden en voorspellingen zijn kort maar krachtig en to the point . en hij draait er niet omheen. Ik beloof Peter hem weer te bellen als de voorspellingen uit gekomen zijn . moet helaas wachten tot de jaarwisseling maar ach . geduld is een schone zaak . en ik heb al zo lang gewacht . ik heb er volledig vertrouwen in . wat Peter mij vertelde is precies wat mijn zeer grote wens is . gezins hereniging etc en zoals hij het mij voorspelde, zo heb ik het ook al jaren gewenst en gehoopt en voor "gebeden" . Peter is beslist een aanrader . hartelijke groeten T. Den Haag.




Ervaring van T.  Den Haag met helderziende Peter   Ervaring van T.  Den Haag met helderziende Peter   Ervaring van T. Den Haag geplaatst op 14 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Peter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Peter
  Ervaring met helderziende Peter
  Hallo Peter, zojuist (7-2-2016) heb ik u gesproken over de liefde. Het beloofd veel goeds zoals ik van u hoorde. Ik ben benieuwd naar de komende maanden. Hoop dat het werkelijk uit komt. Fijn u gesproken te hebben. Groet, Anoniem.




Ervaring van Anoniem met helderziende Peter   Ervaring van Anoniem met helderziende Peter   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Peter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Peter
  Ervaring met helderziende Peter
  Hoi Peter, even toch iets voor jou. Dank dat u er even voor me was. Top .
Tot later, veel liefs R.




Ervaring van R met helderziende Peter   Ervaring van R met helderziende Peter   Ervaring van R geplaatst op 4 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Peter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Peter
  Ervaring met helderziende Peter
  Peter, dank je wel voor het mooie gesprek van eerder deze middag. Dit had met je naamgenoot te maken
Ik heb alles mooi opgeschreven en zal het op geregelde tijdstippen nalezen. Mooi hoe je alles
aanvoelt en ziet liggen, ik kijk uit naar mijn jaarke.
Er zijn maar weinige op de lijn die dit zo goed kunnen aanvoelen. Je bent een van mijn toppertjes.
Namasté
k.




Ervaring van k met helderziende Peter   Ervaring van k met helderziende Peter   Ervaring van k geplaatst op 1 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Peter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Peter
  Ervaring met helderziende Peter
  Beste Peter, tijdens ons gesprek over mijn relatie en aan het end over de vogels die ik zie tijdens het autorijden. Aan de lezers kan ik meegeven dat Peter zelfs meer dan de 5 sterren waard is. Heel oprecht , zegt de dingen hoe ze zijn zonder veel te vragen . Voor mij bent u net als nog een paar anderen een TOPPER. Nogmaals bedankt en ik maak heel gauw weer kontakt met u. Veel liefs Peter . Groeten S




Ervaring van S met helderziende Peter   Ervaring van S met helderziende Peter   Ervaring van S geplaatst op 27 maart 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Peter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Peter
  Ervaring met helderziende Peter
  Het ging mij niet en ik heb teruggebeld. Goed advies, maar ook een plezante, ontspannende babbel. En daar had ik nood aan. Mijn rug doet al wat minder zeer. Bedankt, Peter




Ervaring van Lies met helderziende Peter   Ervaring van Lies met helderziende Peter   Ervaring van Lies geplaatst op 27 maart 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Peter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Peter
  Ervaring met helderziende Peter
  Amai. Geen voorspellingen, maar hoe ik anders in het leven moet gaan staan om in no time aan te trekken waar ik zo naar verlang.. Heel concreet. Alsof hij de sleutel aanreikt naar het geluk. Ik voel mij opeens weer in mijn kracht . Ik voel rust en ik kan nu weer de gewone dingen van elke dag doen. Bedankt, Peter! Ik bel zeker nog eens terug als ik voel dat het effe niet gaat.




Ervaring van Lies met helderziende Peter   Ervaring van Lies met helderziende Peter   Ervaring van Lies geplaatst op 31 oktober 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Peter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Peter
  Ervaring met helderziende Peter
  waw klaar en duidelijke taal draaid niet rond de pot en heel vriendelijk vertrouw erop, een heel goed gevoel.




Ervaring van francine met helderziende Peter   Ervaring van francine met helderziende Peter   Ervaring van francine geplaatst op 18 oktober 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Peter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Peter
  Ervaring met helderziende Peter
  Erg goed......kort met antwoorden maar wel meteen spijker op de kop.
Dank je

Anoniem




Ervaring van anoniem met helderziende Peter   Ervaring van anoniem met helderziende Peter   Ervaring van anoniem geplaatst op 13 oktober 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Peter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Peter
  Ervaring met helderziende Peter
  Waow! Ik stel een vraag. Krijg een heel beknopt antwoord en ik denk: hm.. Maar dan vraagt hij mij iets anders en opeens krijg ik een hoop informatie daarover. Nagel op de kop! Dat was blijkbaar wat ik moest horen.. Ben heel blij dat ik Peter heb gebeld!




Ervaring van Lies met helderziende Peter   Ervaring van Lies met helderziende Peter   Ervaring van Lies geplaatst op 12 oktober 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Peter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Peter
  Ervaring met helderziende Peter
  Heel erg bedankt voor het toffe gesprek en inzichten geloof wat je voorspelde en vertrouw op jou en wat je vertelde over onze zielsverwantschap daar stond ik van verstelt.Probeer het los te laten en mijn leven te leiden. Laat jou weten als er contact is. Hier noemen ze jou een paragnost ik noem jou een vriend die iedereen zou moeten hebben.

Groetjes Peter




Ervaring van Peter met helderziende Peter   Ervaring van Peter met helderziende Peter   Ervaring van Peter geplaatst op 8 oktober 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Peter  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziende-amsterdam.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziende-amsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziende-amsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziende-amsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden