Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziende-amsterdam.nl


  Online hulplijn met Helderzienden uit Amsterdam
Paswoord vergeten?
     
  Onze helderzienden in Amsterdam geven online advies en antwoord op uw levensvragen via telefoon of e-mail.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Kaatje
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziende-amsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kaatje
  Ervaring met helderziende Kaatje
  Echt een super lieve vrouw, met humor en wat ze voorspeld is toch waar. Snel naar de point.
Dankuwel Kaatje u bent echt een aanwinst.




Ervaring van R met helderziende Kaatje   Ervaring van R met helderziende Kaatje   Ervaring van R geplaatst op 15 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kaatje
  Ervaring met helderziende Kaatje
  Liefste kaatje
Altijd heerlijk lachen wij 2. Maaaar je voorspelling is uitgekomen ik ben meer dan tevreden en ik vind je een lieve toffe meid xxx .




Ervaring van Anoniem met helderziende Kaatje   Ervaring van Anoniem met helderziende Kaatje   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kaatje
  Ervaring met helderziende Kaatje
  Beste kaatje wat bent U een fijn persoon.
U kunt alles zo goed aanvoelen.
Zou U graag bellen vandaag om 12 uur is dat mogelijk of morgen woendag 29-2 om 16uur
Groetjes E.




Ervaring van E met helderziende Kaatje   Ervaring van E met helderziende Kaatje   Ervaring van E geplaatst op 28 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kaatje
  Ervaring met helderziende Kaatje
  Kaatje gaat direct op haar gevoel af na het bijken van mijn foto , voelde ze meteen aan wat er aan de hand was , ze heeft me letterlijk van mijn stoel geblazen en ze is heel vrolijk en lief .
Ik voelde mij weer helemaal opgeladen na ons gesprek .
Bedankt Kaatje je bent de max ..




Ervaring van Twijfelaar met helderziende Kaatje   Ervaring van Twijfelaar met helderziende Kaatje   Ervaring van Twijfelaar geplaatst op 18 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kaatje
  Ervaring met helderziende Kaatje
  Lieve kaatje
De gesprekken die wij altijd hebben zijn zo fijn. Je blijft bij je voorspellingen. Je bent een lief zacht persoon met een heel mooi hart. bedankt lieverd en vooral voor je geduld met mij. ik wens jou een gezond en alle goeds voor 2020.
Knuffel .




Ervaring van Anoniem met helderziende Kaatje   Ervaring van Anoniem met helderziende Kaatje   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kaatje
  Ervaring met helderziende Kaatje
  Net Kei leuk gesprek gehad met Kaatje, zeer fijne dame, jammer was de tijd om, maar ga haar zeker nog terugbellen, ze is een toppertje .




Ervaring van A. met helderziende Kaatje   Ervaring van A. met helderziende Kaatje   Ervaring van A. geplaatst op 29 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kaatje
  Ervaring met helderziende Kaatje
  Hartelijk dank voor het gesprek van daarnet,(28/10) sorry dat we zo bruusk werden onderbroken. Ik wens u alle goeds en een fijne dag, donderdag.




Ervaring van Myriam met helderziende Kaatje   Ervaring van Myriam met helderziende Kaatje   Ervaring van Myriam geplaatst op 28 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kaatje
  Ervaring met helderziende Kaatje
  Lieve kaatje bedankt. Je blijft altijd bij je standpunt. En er is al iets gekomen van wat je mij vertelde. Doe zo verder je bent een lieve meid dikke knuffel.




Ervaring van Anoniem met helderziende Kaatje   Ervaring van Anoniem met helderziende Kaatje   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kaatje
  Ervaring met helderziende Kaatje
  Deze dame is voor mij 1 van de beste op de lijn. Heel zuiver vanuit het universum en eigen aanvoelen, niet vanuit kaarten of welk ander hulpmiddel. Dank je.




Ervaring van Patricia met helderziende Kaatje   Ervaring van Patricia met helderziende Kaatje   Ervaring van Patricia geplaatst op 3 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kaatje
  Ervaring met helderziende Kaatje
  Dag Kaatje, heel sterk invoelend. Zegt meteen de kern waar het om draait. Echt een aanrader. Liefs Kat.




Ervaring van Kat met helderziende Kaatje   Ervaring van Kat met helderziende Kaatje   Ervaring van Kat geplaatst op 8 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kaatje
  Ervaring met helderziende Kaatje
  Beste Kaatje, als ik je bel kom je al heel snel tot de kern. Je bent super rustgevend en vriendelijk. Ik belde je met een vraag over mijn werk..je zei direct dat je verandering zag van werk binnen een aantal weken. Chapeau Kaatje.. want je voorspelling is uitgekomen. Had namelijk binnen 2 weken een nieuwe baan. Dank je wel Kaatje voor je hulp. Grt, Samira.




Ervaring van Samira met helderziende Kaatje   Ervaring van Samira met helderziende Kaatje   Ervaring van Samira geplaatst op 2 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kaatje
  Ervaring met helderziende Kaatje
  Lieve Kaatje, je fijne woorden en lieve stem herinnerde mij weer hoe ik verder mag gaan. Dank je wel lieverd X.




Ervaring van Lieveheersbeestje met helderziende Kaatje   Ervaring van Lieveheersbeestje met helderziende Kaatje   Ervaring van Lieveheersbeestje geplaatst op 24 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kaatje
  Ervaring met helderziende Kaatje
  Wow, heel bijzonder hoe ze kan invoelen.




Ervaring van S met helderziende Kaatje   Ervaring van S met helderziende Kaatje   Ervaring van S geplaatst op 22 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kaatje
  Ervaring met helderziende Kaatje
  Kaatje is fantastisch, alles wat zij zet komt uit. Ik ben groot fan,
bedankt lieve Kaatje, Reshmi.




Ervaring van Reshmi met helderziende Kaatje   Ervaring van Reshmi met helderziende Kaatje   Ervaring van Reshmi geplaatst op 7 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kaatje
  Ervaring met helderziende Kaatje
  De laatste pagina van 2018 heeft zich volgeschreven de kaft van het boek is dicht. De eerste pagina van 2019 ligt er op dit moment
nog onbeschreven bij.
Ik wens jullie een jaar vol liefde, een goede gezondheid, geluk, hoop,
vertrouwen, geloof en doorzettingsvermogen toe.
Maak van 2019 jullie jaartje.
Happy new year.
Heel veel liefs, Namasté Kaatje.




Ervaring van Kaatje met helderziende Kaatje   Ervaring van Kaatje met helderziende Kaatje   Ervaring van Kaatje geplaatst op 1 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kaatje
  Ervaring met helderziende Kaatje
  Kaatje vorige maand gebeld en haar voorspelling is nu helemaal uitgekomen. Ik wacht nu vol ongeduld op het vervolg van haar voorspelling. Heel lieve dame houdt je ook ni langer aan de lijn dan nodig. Top bel haar zeker nog terug. Dank je kaatje beste wensen voor 2019.




Ervaring van wendy met helderziende Kaatje   Ervaring van wendy met helderziende Kaatje   Ervaring van wendy geplaatst op 29 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kaatje
  Ervaring met helderziende Kaatje
  Bedankt voor uw heldere inzichten en fijn consult. U leest mijn energie heel goed. Ik heb veel aan uw adviezen. Ik hoop u zeker nog eens te spreken. Sorry van het abrupte einde. Bedankt, liefs van Sandra .




Ervaring van S met helderziende Kaatje   Ervaring van S met helderziende Kaatje   Ervaring van S geplaatst op 18 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kaatje
  Ervaring met helderziende Kaatje
  U zei dat ik de baan zou krijgen, en ja hoor na 2 keer afwijzen toch nog baan gekregen.Heel erg bedankt.




Ervaring van K. met helderziende Kaatje   Ervaring van K. met helderziende Kaatje   Ervaring van K. geplaatst op 6 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kaatje
  Ervaring met helderziende Kaatje
  Super.ze zag alles meteen. zonder dat ze vroeg achter naam of gelijk wat.




Ervaring van Evi met helderziende Kaatje   Ervaring van Evi met helderziende Kaatje   Ervaring van Evi geplaatst op 5 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kaatje
  Ervaring met helderziende Kaatje
  Bedankt kaatje .super ben zeer tevreden.




Ervaring van wendy met helderziende Kaatje   Ervaring van wendy met helderziende Kaatje   Ervaring van wendy geplaatst op 7 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kaatje
  Ervaring met helderziende Kaatje
  Ik heb Kaatje twee weken geleden gesproken en haar voorspelling is uitgekomen. Ze zei er komt snel een baan. Een week daarna was het al zover. Ontzettend knap gezien.




Ervaring van anoniem met helderziende Kaatje   Ervaring van anoniem met helderziende Kaatje   Ervaring van anoniem geplaatst op 30 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kaatje
  Ervaring met helderziende Kaatje
  Bedankt voor het consult. hopelijk spreek ik je weer volgende maand.




Ervaring van Gaby met helderziende Kaatje   Ervaring van Gaby met helderziende Kaatje   Ervaring van Gaby geplaatst op 23 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kaatje
  Ervaring met helderziende Kaatje
  Kaatje , bedankt om mij gerust te stellen. en ik dacht nog je bent over de verkeerde persoon bezig . maar nee hoor , het was dezelfde persoon , en inderdaad zoals je ingevoeld hebt , hij was heel vriendelijk en heel meelevend . zoals je had gezegd , en verlenging .
Je bent een toppertje.




Ervaring van Stresskip met helderziende Kaatje   Ervaring van Stresskip met helderziende Kaatje   Ervaring van Stresskip geplaatst op 9 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kaatje
  Ervaring met helderziende Kaatje
  Super dank je voor het gesprek. gr f.




Ervaring van f met helderziende Kaatje   Ervaring van f met helderziende Kaatje   Ervaring van f geplaatst op 8 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kaatje
  Ervaring met helderziende Kaatje
  Kaatje, heb je gisteren gesproken en ik heb me in een tijdje niet zo sterk gevoeld in mijn schoenen als na mijn gesprek met jou. Je gaf me inzichten om verder te gaan en door jou heb ik weer de moed gekregen om aan mezelf te denken wat het beste is voor mij. Ik kan je niet genoeg bedanken. Ik bel je zeker weer terug. Mvg, L.L.




Ervaring van L.L. met helderziende Kaatje   Ervaring van L.L. met helderziende Kaatje   Ervaring van L.L. geplaatst op 7 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kaatje
  Ervaring met helderziende Kaatje
  Ik heb Kaatje nu 2x gesproken. Deze vrolijke en kundige dame is een echte en oprechte maar vooral zeer kundige dame. Doe eerlijk en duidelijk je verhaal. Dan zul je versteld staan hoeveel informatie en vertrouwen je krijgt. Buitengewoon geweldig. Zeker tot een volgende keer. Maar hoop ook dat meerdere mensen dit inzien.




Ervaring van Armand met helderziende Kaatje   Ervaring van Armand met helderziende Kaatje   Ervaring van Armand geplaatst op 4 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kaatje
  Ervaring met helderziende Kaatje
  Jij ben de beste .
vanaf de eerste min van ons gesprek wist jij mij alles te vertellen . zoals het was.
Het is iedere keer een aangenaam open gesprek met je.
Dank door de oplossing.
grtjs.




Ervaring van Patrick met helderziende Kaatje   Ervaring van Patrick met helderziende Kaatje   Ervaring van Patrick geplaatst op 15 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kaatje
  Ervaring met helderziende Kaatje
  Hoi lieve Kaatje,

wauwww belde jou in heel somber en verdrietig bui en binnen tien minuten wist jij de zon bij mij te laten schijnen.ben jou dan ook heeeel erg dankbaar en ik kijk met smacht en een grote glimlach uit naar je voorspellingen.laat je weten zodra het uit is gekomen.




Ervaring van Sandra met helderziende Kaatje   Ervaring van Sandra met helderziende Kaatje   Ervaring van Sandra geplaatst op 25 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kaatje
  Ervaring met helderziende Kaatje
  hey kaatje, zoals beloofd gingen we iets schrijven, was een enorm mooi gesprek heel boiend. en hopelijk mag alles wat je zei uitkomen. we houden je zeker op de hoogte. bedankt alvast.emiel en angelique.




Ervaring van angelique met helderziende Kaatje   Ervaring van angelique met helderziende Kaatje   Ervaring van angelique geplaatst op 15 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kaatje
  Ervaring met helderziende Kaatje
  Ben blij met het consult k had zo iets waar ik geen kant me uit kon . Je gaf mij inzichten , dank.
Dank voor een verhelderend gesprek.
grtjs.




Ervaring van Patrick met helderziende Kaatje   Ervaring van Patrick met helderziende Kaatje   Ervaring van Patrick geplaatst op 9 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziende-amsterdam.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziende-amsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziende-amsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziende-amsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden