Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziende-amsterdam.nl


  Online hulplijn met Helderzienden uit Amsterdam
Paswoord vergeten?
     
  Onze helderzienden in Amsterdam geven online advies en antwoord op uw levensvragen via telefoon of e-mail.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Gabie
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziende-amsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gabie
  Ervaring met helderziende Gabie
  Ik sprak jou net over de man die nu nog een beetje afstand houdt maar waarvan jij overtuigd bent dat het zeker goed komt. Kortom, super lieve dame ben je. Ons gesprek heeft me echt goed gedaan, belde je nu voor het eerst maar ga je zeker vaker bellen. Dank je wel. Liefs F & F. Hij die net tijdens ons gesprek appte. Xxx.




Ervaring van F met helderziende Gabie   Ervaring van F met helderziende Gabie   Ervaring van F geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gabie
  Ervaring met helderziende Gabie
  Beste Gabie, bedankt voor je legging. Alles wat je zei was herkenbaar. Ik hoefde zelf niks te vertellen. Ik ben heel erg benieuwd. Bedankt.




Ervaring van Onvolwassen gedrag met helderziende Gabie   Ervaring van Onvolwassen gedrag met helderziende Gabie   Ervaring van Onvolwassen gedrag geplaatst op 19 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gabie
  Ervaring met helderziende Gabie
  Hoi Gabie, je legging klopt. Gisteren gaf je aan dat hij zou bellen. En hij heeft mij vandaag gebeld.
Wordt vervolgd. Nogmaals bedankt, ik zal je zeker weer bellen.
Grt L.




Ervaring van L. met helderziende Gabie   Ervaring van L. met helderziende Gabie   Ervaring van L. geplaatst op 6 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gabie
  Ervaring met helderziende Gabie
  Wat een lieve meid heeft een luisterend oor is meelevend. Reading is zuiver en oprecht en erg duidelijk en zoekt tot de bodem uit wat er allemaal speelt. Totale plaatje moeite waard om met Gaby in contact te komen. Dankjewel lieverd en bedankt weer voor alles. Groetjes, Angela.




Ervaring van Angela met helderziende Gabie   Ervaring van Angela met helderziende Gabie   Ervaring van Angela geplaatst op 18 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gabie
  Ervaring met helderziende Gabie
  Zojuist gesproken over de man met zijn koppigheid die in zijn sop moet gaar koken op dit moment. Gabie je bent een topper. Zoveeel herken punten die je wist te benoemen alsof je de situatie aanvulde en meteen wist waar het over ging. alles wat je zei dat klopte gewoon. Ben zo blij je gesproken te hebben het geeft me weer kracht en vertrouwen. Ik hou je zeker nog op de hoogte.




Ervaring van Ki met helderziende Gabie   Ervaring van Ki met helderziende Gabie   Ervaring van Ki geplaatst op 10 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gabie
  Ervaring met helderziende Gabie
  Hoi Gabie
Ik wil alleen aangeven dat het geslijm is begonnen zoals je hebt voorspeld. Vandaag bericht ontvangen. Ik denk dat je al genoeg weet.
Grt L.




Ervaring van L met helderziende Gabie   Ervaring van L met helderziende Gabie   Ervaring van L geplaatst op 21 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gabie
  Ervaring met helderziende Gabie
  Hey Gabie,

Heb je op 3 maart gesproken en ook toen een revieuw geplaatst.
Toen zei je me dat R veel over zichzelf nadacht en echt veranderingen in zichzelf wil en alles echt anders wilde aanpakken en ik dat ook zou horen.
Nou.vandaag ineens een bericht van hem, of we konden praten en kwam hij bij mij met precies de dingen die jij mij vertelde.
Ik dacht vanavond nog.wow Gabie had gelijk. Ik dacht nog toen je mij het vertelde; dit is te mooi om waar te zijn.
Nu nog kijken hoe t loopt in de toekomst natuurlijk.
Thanks voor jouw correcte legging van toen. Nu hopen dat de legging voor de toekomst ook uitkomt.
Je bent een topper.
Xx.




Ervaring van R met helderziende Gabie   Ervaring van R met helderziende Gabie   Ervaring van R geplaatst op 17 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gabie
  Ervaring met helderziende Gabie
  Wat een lieve dame ziet en zegt een hoop dingen die zij niet kon weten een spreekt dingen uit het hart dankjewel lieve Gabie.

Gr. A.




Ervaring van Angela met helderziende Gabie   Ervaring van Angela met helderziende Gabie   Ervaring van Angela geplaatst op 13 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gabie
  Ervaring met helderziende Gabie
  Wauw. Veel details die ze niet kon weten en een super lieve vrouw.
De legging was bijna te mooi om waar te zijn, maar hoop dat het zo loopt. Als ze al zoveel details van het verleden nu kon opnoemen, dan heb ik er vertrouwen in dat de toekomst ook zal lopen zoals ze aangaf of in elk geval in die richting ;).
Thanks Gabie.




Ervaring van R met helderziende Gabie   Ervaring van R met helderziende Gabie   Ervaring van R geplaatst op 3 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gabie
  Ervaring met helderziende Gabie
  Gabie, wauw volgende keer ga ik proberen voor een langer gesprek. Had te weinig belkrediet, knap wat je op een korte tijd verteld hebt :-).




Ervaring van C met helderziende Gabie   Ervaring van C met helderziende Gabie   Ervaring van C geplaatst op 30 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gabie
  Ervaring met helderziende Gabie
  Ik heb heel veel mediums gesproken, maar ik vind Gabie enorm fijn en goed.




Ervaring van D met helderziende Gabie   Ervaring van D met helderziende Gabie   Ervaring van D geplaatst op 25 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gabie
  Ervaring met helderziende Gabie
  Gaby is een zeer fijne bijzondere vrouw om mee te praten. Wat ze aangaf klopte volledig met de verwachtingen en wat ik zelf al wist of ervaar zonder dat ik hier eerst iets over heb verteld. Het klopt gewoon een toppertje. Bedankt.




Ervaring van karo met helderziende Gabie   Ervaring van karo met helderziende Gabie   Ervaring van karo geplaatst op 23 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gabie
  Ervaring met helderziende Gabie
  Liefste Gabie, na veel proberen kreeg ik je dan toch eindelijk te pakken gaf je een foto en je wist meteen wat er allemaal gaande was, zonder dat ik je maar iets gezegd had super aangename dame om aan de lijn te hebben een dikke aanrader, top medium.




Ervaring van AJ met helderziende Gabie   Ervaring van AJ met helderziende Gabie   Ervaring van AJ geplaatst op 19 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gabie
  Ervaring met helderziende Gabie
  Woww, Gabie kwam met een legging waar ik sprakeloos van werd. Ze gaf de juiste info de juiste persoonsomschrijving en wist met exacte woorden te beschrijven wat er speelt.
Ze is erg vriendelijk begripvol en heeft een luisterend oor.
Ik dankje enorm voor dit rustgevende gesprek. En ik bel je Gauw weer. Wachtend op mijn mooie voorspelling.
Grtjs
.




Ervaring van Tasja met helderziende Gabie   Ervaring van Tasja met helderziende Gabie   Ervaring van Tasja geplaatst op 16 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabie  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziende-amsterdam.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziende-amsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziende-amsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziende-amsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden