Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziende-amsterdam.nl


  Online hulplijn met Helderzienden uit Amsterdam
Paswoord vergeten?
     
  Onze helderzienden in Amsterdam geven online advies en antwoord op uw levensvragen via telefoon of e-mail.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Desteny
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziende-amsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Bedankt voor het fijne gesprek, het voelt goed nu nog hopen dat het allemaal snel gaat gebeuren. Je bent een warm liefdevol mens met veel goede adviezen. Tot snel S.




Ervaring van S met helderziende Desteny   Ervaring van S met helderziende Desteny   Ervaring van S geplaatst op 15 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Lieve Desteny
Wat bent u een lief en een goud eerlijke vrouw.
U bent echt heel erg goed. U voelt alles perfect aan.
Voor mij bent u een Topper. Ik houd u op de hoogte.
Heel veel liefs XXX.




Ervaring van Mar met helderziende Desteny   Ervaring van Mar met helderziende Desteny   Ervaring van Mar geplaatst op 27 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Desteny een paar mnd geleden had ik jou gebeld met een aantal vragen, je begon te vertellen en tot nu toe zijn er 4 voorspellingen uitgekomen nl de bloemen die je zag, m'n dochter die op vakantie ging, het water dat kon een zee zijn maar het konden ook tranen zijn nou het waren tranen,een meevaller op financieel gebied is ook gebeurt, nou dat is toch bijna niet te geloven als ik het niet zelf meegemaakt zou hebben. Wat ben je toch geweldig goed. Ga je zeker nog bellen. Lieve groetjes J.




Ervaring van J. met helderziende Desteny   Ervaring van J. met helderziende Desteny   Ervaring van J. geplaatst op 25 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Lieve Desteny,
Wat ben jij ontzettend goed zeg. Wauw.
En wat een lieve vrouw ben je.
Ik ga je berichten zodra alles uit mag komen.
Heel veel liefs XXX.




Ervaring van Klavertje met helderziende Desteny   Ervaring van Klavertje met helderziende Desteny   Ervaring van Klavertje geplaatst op 18 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Lieve Desteny,
Ik heb je gebeld met een zwaar probleem waar ik zelf niet uitkom. Door jouw woorden heb ik weer vertrouwen gekregen en geloof dat mijn situatie gaat verbeteren.
Heel veel dank daarvoor.
Veel groeten.




Ervaring van N met helderziende Desteny   Ervaring van N met helderziende Desteny   Ervaring van N geplaatst op 17 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Een hele goede medium. To the point en rechtuit. Alles wat ze me zei is uitgekomen. Ze was me ook niet vergeten, ook al heb ik ze maanden niet gebeld. Toen ik ze terug belde om te bevestigen dat alles positief aan het draaien was, wist ze nog wie ik was. En verder een heel lieve vrouw om te spreken. Dank u voor u steun Desteny.




Ervaring van L. met helderziende Desteny   Ervaring van L. met helderziende Desteny   Ervaring van L. geplaatst op 3 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Lieve Desteny,
Dank je wel voor het mooie consult vanmorgen. Het geeft me weer rust en vertrouwen in deze langdurige situatie in de liefde. Je bent erg zuiver en zonder oordeel. Lief dat je een kaarsje gaat branden. Als ik weer een schouder nodig heb weet ik je te vinden. Xx.




Ervaring van Anoniem met helderziende Desteny   Ervaring van Anoniem met helderziende Desteny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Een zeer correcte vrouw, ik heb haar een tijd geleden gebeld en ze zei, het komt goed maar hij heeft zijn tijd nodig om alles op zijn plaats te vinden en nu na 8 maanden is hij stilletjes aan het terug komen op zijn tijd. Als hij helemaal terug is laat ik het zeker weten. Ik vertrouw op haar.




Ervaring van Sonia met helderziende Desteny   Ervaring van Sonia met helderziende Desteny   Ervaring van Sonia geplaatst op 27 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Lieve Desteny,
Ik heb je zojuist gesproken, dit was echt een zuivere reading, heel oprecht.
Je voelt goed aan wat er speelt, spreekt rustig en vertelt precies zo als het is.
Ik heb alle vertrouwen in alles wat je hebt vertelt.
Ik dank het universum en je gidsen voor het mooie werk wat je mag doen.




Ervaring van fa met helderziende Desteny   Ervaring van fa met helderziende Desteny   Ervaring van fa geplaatst op 27 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Je had gelijk hoor. Hij kwam veel sneller terug dan verwacht. Bedankt.




Ervaring van NG met helderziende Desteny   Ervaring van NG met helderziende Desteny   Ervaring van NG geplaatst op 27 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Desteny heeft op de korte termijn al gelijk, ze kan goed vertellen over de situatie zonder dat je daar informatie over geeft.
Warme vrouw, geruststellend gesprek en goed met haar inzichten en vooruitzichten.




Ervaring van N met helderziende Desteny   Ervaring van N met helderziende Desteny   Ervaring van N geplaatst op 19 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Hoi Destiny
Eigenlijk als je van dat huis gelijk hebt. Zal het andere ook wel gebeuren zeker.
Sterk intuitie.




Ervaring van Rita met helderziende Desteny   Ervaring van Rita met helderziende Desteny   Ervaring van Rita geplaatst op 11 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Ik heb juist contact gehad met deze dame. en ja hoor alles klopte .
Bedankt hoor.




Ervaring van Rita met helderziende Desteny   Ervaring van Rita met helderziende Desteny   Ervaring van Rita geplaatst op 7 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Fijn je weer even te spreken. Je blijft erbij dat het probleem wordt opgelost. Hoop dat je (ondanks mijn twijfel) wederom gelijk krijgt, zoals altijd eigenlijk. In al die jaren heb je er nog nooit naast gezeten. Die ervaring en je overtuiging geeft mij dan weer wat vertrouwen in een goede afloop en wat rust en ruimte. Voorheen wel eens andere mediums op deze lijn gebeld, maar alleen jij zat altijd goed. Topmedium en een aanrader als je snel en zuiver antwoord wilt op al je vragen.




Ervaring van B. met helderziende Desteny   Ervaring van B. met helderziende Desteny   Ervaring van B. geplaatst op 1 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Lieve Desteny wat waren je woorden mooi het klopte precies wat je allemaal zei en dat kon ik ook voelen omdat ik ook helderziend ben, maar je kon mij zoveel meer vertellen en hoop dat alles gauw zal uitkomen. je geef een mens ook rust waardoor je ook ontspannend wordt ik denk dat er veel gaat veranderen straks en de goede kant op, ik denk nog altijd aan wat je zei. David ster dat zeg jou wel genoeg ik ga jou weer over een paar weken bellen zoals beloofd, en ik hoop dat ik haar gauw hoor en dat we weer samen zijn met een mooie toekomst, tot heel gauw weer en ik heb bedankt hoor daar boven en ook een mooi gebed voor jou gedaan want je heb een bijzondere gave mee gekregen, een hele dikke knuffel liefs Dave.




Ervaring van Dave met helderziende Desteny   Ervaring van Dave met helderziende Desteny   Ervaring van Dave geplaatst op 17 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Lieve Desteny,

Je krijgt alles helder en duidelijk door, en geeft ook aan welke kleine stappen een grote verandering kunnen teweegbrengen.

Zeker niet iemand die tijd probeert te rekken op de lijn.

Bedankt en zeker tot binnenkort,

Peter
.




Ervaring van Peter met helderziende Desteny   Ervaring van Peter met helderziende Desteny   Ervaring van Peter geplaatst op 11 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Beste Desteny,
Dankjewel voor de reading zojuist.je kan met een naam onmiddellijk mensen beschrijven inderdaad communiceren is van hart tot hart niet via berichten.
Ik laat je weten als de voorspelling uitkomt mijn hartenwens.
Liefs voor jou.
Inge.




Ervaring van Inge met helderziende Desteny   Ervaring van Inge met helderziende Desteny   Ervaring van Inge geplaatst op 1 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Lieve Desteny,

Zoals beloofd.
Een heel mooi consult ontvangen, waarvoor ik Desteny steeds bedankte, maar ik op mijn vingers werd getikt dat ik haar niet moest bedanken maar hierboven.
Echt een heel mooi consult ontvangen en ook een mooi advies om mijn wens in vervulling weer te zien gaan. Desteny gaat zij heten.
Verbaasd te horen dat ik zou gaan switchen van werk, maar wel fijn ook te horen dat het wel een baan zal zijn waar ik wat meer ga verdienen en met mensen zal gaan werken. En het laatste is echt wat ook mijn passie is, werken met mensen is waar ik voldoening uit haal.
Dank je wel universum. Trouwfeestje houd ik in de gaten Misschien wel mijn eigen feestje, hahahha

De dame wiens naam je vergat, maar naar wie je wel een engel thuis hebt vernoemd en voor wie je als het zo ver is een kaars zal branden en voor wie je nu in gebed gaat.voor mijn hartewens. En voor dit laatste mag ik je wel bedanken toch.

Een heel mooi 2022 gewenst.




Ervaring van S. met helderziende Desteny   Ervaring van S. met helderziende Desteny   Ervaring van S. geplaatst op 1 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Lieve Desteny, dank u wel voor het mooie gesprek.
Ik wens u alvast een fijne jaarwisseling en een mooi gezond 2022.
En op naar nog meer mooie gesprekken met u.




Ervaring van Joyce met helderziende Desteny   Ervaring van Joyce met helderziende Desteny   Ervaring van Joyce geplaatst op 31 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Lieve Desteny, bedankt voor je mooie consulten. Ik wens je hele fijne feestdagen. Liefs D.




Ervaring van D met helderziende Desteny   Ervaring van D met helderziende Desteny   Ervaring van D geplaatst op 25 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Lieverd, leuk om je even gesproken te hebben. Bij deze nogmaals, dank voor je voorspelling die is uitgekomen. Ik spreek je gauw weer. Heel veel liefs.




Ervaring van Anoniem met helderziende Desteny   Ervaring van Anoniem met helderziende Desteny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Wat fijn u gesproken te hebben en dat ik via u mijn oma haar stem weer kon horen. Wat was dat fijn en ben u daarvoor enorm dankbaar. We hebben een heel prettig en positief gesprek gehad en zal uw adviezen volgen.
Nogmaals hartelijk dank en zeker aan te raden bij derden. Absoluut de moeite waard en zeer vriendelijk en oprecht.

Xxxjes.




Ervaring van Cindy met helderziende Desteny   Ervaring van Cindy met helderziende Desteny   Ervaring van Cindy geplaatst op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Lieve Desteny
Ik had enorme keuze stress ivm job keuze. Je had me gezegd dat alles goed ging komen en dat ik vertrouwen moest hebben. Langs deze weg wil ik je bevestigen dat je gelijk had. De job is bijna te mooi om waar te zijn en mijn nieuwe werkgever gelooft ook heel hard in me dat ik nodig had in mijn carrière. Tot nu toe had je over alles gelijk. Bedankt voor je advies, positiviteit en steun.




Ervaring van L. met helderziende Desteny   Ervaring van L. met helderziende Desteny   Ervaring van L. geplaatst op 4 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Lieve Desteny, wauw. Alleen maar superlatieven. Ze wist alles tot in de kleinste details te vertellen. Ze benoemde zelfs letters uit de namen van de personen over wie ik een vraag had. Ze beschreef de personen alsof ze ze kent.
Een oprechte en lieve vrouw met zeer uitzonderlijke gaven.
Naast haar inzichten en voorspellingen, gaf ze me ook de kracht om te vertrouwen.

Een absolute aanrader voor iedereen die een oprecht en waarheidsgetrouw antwoord wilt.
Zelfs voor wie zeer nuchter is en misschien sceptisch op zoek is naar een goed medium.

Bedankt lieve Desteny.

Italie.




Ervaring van Italie met helderziende Desteny   Ervaring van Italie met helderziende Desteny   Ervaring van Italie geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Desteny is heel prettig om mee te praten en ze neemt heel gedetailleerd op om vervolgens met een scherpe analyse en voorspelling te komen. Ze heeft me vaak geholpen.




Ervaring van Ton met helderziende Desteny   Ervaring van Ton met helderziende Desteny   Ervaring van Ton geplaatst op 26 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Ik heb mevrouw Desteny nu al een paar keer gesproken en ben heel erg onder de indruk van haar. Met name wat betreft 3 voorspellingen. Twee uitslagen heeft ze zeer nauwkeurig voorspeld en de 3e was dat ik het zou redden tot vandaag ondanks het er financieel door omstandigheden totaal niet rooskleurig uitzag. Ook over mijn moeilijke dwarse partner heeft ze mooie dingen voorspeld waarvan ik nu al weet dat ze allemaal zullen uitkomen. Ze heeft mij ook gewaarschuwd om iets voortaan achterwege te laten en dat ga ik dan ook absoluut niet meer doen. Tot nu toe heeft ze er nooit naast gezeten dus als u een zeer betrouwbaar medium zoekt dan hoeft u niet verder te zoeken na het lezen hiervan. (Ik weet nu al dat ik na deze getuigenis haar veel moeilijker ga kunnen bereiken want waarschijnlijk gaat haar telefoon nu roodgloeiend zijn).




Ervaring van Judy met helderziende Desteny   Ervaring van Judy met helderziende Desteny   Ervaring van Judy geplaatst op 22 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Vandaag voor het eerst gesproken een geweldige medium dat ik nooit eerder ben tegen gekomen heb ontzettend veel mediums gebeld hoge telf kosten maar Destiny jij bent de beste je weet alles te vertellen waawh ik stond er versteld van jou kwaliteiten gaat alle verstand te boven mensen bel zelf en oordeel SUPER MEDIUM dank je wel lieve dame dat jij de spijkers op de koppen sloeg lieve groetjes v Joy.




Ervaring van Joyce met helderziende Desteny   Ervaring van Joyce met helderziende Desteny   Ervaring van Joyce geplaatst op 21 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Vanavond heb ik voir de qe keer gebeld met deze topper Destiny' ik hoefde haar niks te vertellen zij vertelde mij alles ik werd hier stil van .hoe kan jij dit alles weten omg ik heb vele mediums gebeld maar dit overtreft alles echt een aanwinst op deze lijn. Zelf kom ik uit buitenland weet echt eea dit had ik nooit meegemaakt. Een lieve dame houd je niet onnodig aan de lijn to the point alles wat ze zei klopte als een BUS dank je wel lief mens .Bel haar en oordeel zelf
Groetjes v Joy.




Ervaring van JOY met helderziende Desteny   Ervaring van JOY met helderziende Desteny   Ervaring van JOY geplaatst op 21 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Hoi hoi

Ik heb je juist gebeld en u sloeg weer koppen met nagels.
Ik contacteer je weer als het uitkomt.
Groetjes Rita.




Ervaring van Rita met helderziende Desteny   Ervaring van Rita met helderziende Desteny   Ervaring van Rita geplaatst op 10 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Dank u wel Desteny voor de mooie consult. het voelde goed om jou te bellen. dank u wel , sonja.




Ervaring van Sonja met helderziende Desteny   Ervaring van Sonja met helderziende Desteny   Ervaring van Sonja geplaatst op 5 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Lieve Moeders Destiny.

Voor mij ben je een echte Engel, supergoed met invoelen in mijn situatie en behalve,dat, je bent ook nog is superlief. je voelt mij heel goed aan
en stelt mij iedere keer weer gerust met je voorspellingen en vleugje humor.
Er zijn al wat dingen uitgekomen, maar zoals je altijd zegt Geduld en t klopt.

Love you.

Happy girl.




Ervaring van Happy girl met helderziende Desteny   Ervaring van Happy girl met helderziende Desteny   Ervaring van Happy girl geplaatst op 28 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Dankuwel Desteny. uw voorspelling is na jaren toch uitgekomen.




Ervaring van S met helderziende Desteny   Ervaring van S met helderziende Desteny   Ervaring van S geplaatst op 28 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Lieverd, ik heb je vandaag na een lange tijd gesproken. Ik heb je teruggegeven dat je voorspelling destijds is uitgekomen over m, n werk en salaris. Vandaag heb je me een mooi consult gegeven, zoals je het zelf zo mooi noemt de waarheid. Ik hoop je snel te spreken. Heel veel liefs.




Ervaring van Anoniem met helderziende Desteny   Ervaring van Anoniem met helderziende Desteny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Ik heb een heel fijn gesprek gehad met Desteny. Ze is erg lief en wist me precies te zeggen hoe degene in elkaar zit waar ik over belde. Alles klopte, Ik hou contact erg bedankt voor alles.veel liefs, Akoes.




Ervaring van Akoes met helderziende Desteny   Ervaring van Akoes met helderziende Desteny   Ervaring van Akoes geplaatst op 12 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Desteny is een aanrader. Voorspelling die zij bij me heeft gedaan is uitgekomen. Het kan nu enkel nog beter gaan, ik kijk er al volledig naar uit. Dank u.




Ervaring van L. met helderziende Desteny   Ervaring van L. met helderziende Desteny   Ervaring van L. geplaatst op 11 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziende-amsterdam.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziende-amsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziende-amsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziende-amsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden