Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziende-amsterdam.nl


  Online hulplijn met Helderzienden uit Amsterdam
Paswoord vergeten?
     
  Onze helderzienden in Amsterdam geven online advies en antwoord op uw levensvragen via telefoon of e-mail.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Bonny
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziende-amsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bonny
  Ervaring met helderziende Bonny
  Wat ben je een geweldige vrouw. Ik hoop dat je voorspellingen uitkomen. Ik houd je op de hoogte.

Gr. Cindy.




Ervaring van Cindy met helderziende Bonny   Ervaring van Cindy met helderziende Bonny   Ervaring van Cindy geplaatst op 14 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bonny
  Ervaring met helderziende Bonny
  Super, heb je al enkele keren gebeld en je blijft steeds het zelfde zien. Zijn ook al dingen van uitgekomen. Evk .




Ervaring van Evi met helderziende Bonny   Ervaring van Evi met helderziende Bonny   Ervaring van Evi geplaatst op 29 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bonny
  Ervaring met helderziende Bonny
  Lieve Bonny, bedankt voor de voorspelling op mijn vraag. snel en duidelijk gezien. Ook voelde u dingen tussendoor komen, wat zeer verrassend was.




Ervaring van Anoniem met helderziende Bonny   Ervaring van Anoniem met helderziende Bonny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bonny
  Ervaring met helderziende Bonny
  Bonny is mijn steun en toeverlaat, ze blijft het goed zien en de vorige voorspelling kwam uit. Ik was do verbaasd. Ook is Bonny een lief en leuk persoon om mee te praten. Dankjewel .




Ervaring van Angelique met helderziende Bonny   Ervaring van Angelique met helderziende Bonny   Ervaring van Angelique geplaatst op 12 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bonny
  Ervaring met helderziende Bonny
  Zeer prettig gesprek. En nu hopen dat alle voorspellingen uitkomen. Ik houd je op de hoogte Bonny. Dank je voor de antwoorden.




Ervaring van Cindy met helderziende Bonny   Ervaring van Cindy met helderziende Bonny   Ervaring van Cindy geplaatst op 30 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bonny
  Ervaring met helderziende Bonny
  Net weer met Bonny gesproken . Ze zei precies hetzelfde als een half jaar geleden . Wat een zuiver medium en wat een prachtige gave heeft ze . Ongelovelijk wat Bonny allemaal kon zien . Bovendien is het een schat van een vrouw , mijn favoriete medium . Bonny ik houd je op de hoogte over de man in moeilijke fase . Liefs i.




Ervaring van I met helderziende Bonny   Ervaring van I met helderziende Bonny   Ervaring van I geplaatst op 13 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bonny
  Ervaring met helderziende Bonny
  Bonny heeft een bijzondere gave en voorspelling kwam uit. Ik geloofde het niet maar je verbaasd me keer op keer. Ga zo door.

.




Ervaring van Angelique met helderziende Bonny   Ervaring van Angelique met helderziende Bonny   Ervaring van Angelique geplaatst op 2 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bonny
  Ervaring met helderziende Bonny
  Ik ben omver geblazen door hetgeen Bonny aanvoelde en mij doorgaf. Verbluffend hoe dicht ze bij het verleden en het nu zat en ik weet dat, ook haar aanvoelen van de toekomst, juist zal zijn. Dank je wel Bonny. Grote gave, lieve dame.




Ervaring van riet met helderziende Bonny   Ervaring van riet met helderziende Bonny   Ervaring van riet geplaatst op 16 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bonny
  Ervaring met helderziende Bonny
  Beste Bonny,

Bedankt voor je snelle reactie en mooie voorspelling. Ik laat je weten wanneer de ommekeer heeft plaatsgevonden. Dank je wel. Ik zal je snel weer mailen.




Ervaring van Touria met helderziende Bonny   Ervaring van Touria met helderziende Bonny   Ervaring van Touria geplaatst op 13 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bonny
  Ervaring met helderziende Bonny
  Alles wat u zag, was 100% juist. met bovendien veel informatie over energie, aartsengelen en licht. ten aanzien van precies mijn kwestie. Veel dank.




Ervaring van I met helderziende Bonny   Ervaring van I met helderziende Bonny   Ervaring van I geplaatst op 24 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bonny
  Ervaring met helderziende Bonny
  Heel aardige en betrokken vrouw, een paragnoste die ook heel veel ziet.




Ervaring van Anoniem met helderziende Bonny   Ervaring van Anoniem met helderziende Bonny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 juni 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bonny
  Ervaring met helderziende Bonny
  2x al een gesprek gehad met ontzettend vriendelijke Bonny. Alles ziet er heel positief uit. Ik zal nogmaals een bevestiging plaatsen eenmaal alles uitkomt. Je bent echt een schatje! Dank je wel. Valerie.




Ervaring van Valerie met helderziende Bonny   Ervaring van Valerie met helderziende Bonny   Ervaring van Valerie geplaatst op 19 juni 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bonny
  Ervaring met helderziende Bonny
  Beste Bonny,

Bedankt om mijn ogen open te doen,je wist dat mijn gevoel goed zat.
Ik praat super graag met jou, je bent een aanrader.

Liefs Laurence.




Ervaring van Laurence met helderziende Bonny   Ervaring van Laurence met helderziende Bonny   Ervaring van Laurence geplaatst op 17 juni 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bonny
  Ervaring met helderziende Bonny
  Heb Bonny een paar keer gesproken en tot nu toe komt alles uit.
Ik bel je binnenkort. Dank je wel xx




Ervaring van Anomiem met helderziende Bonny   Ervaring van Anomiem met helderziende Bonny   Ervaring van Anomiem geplaatst op 6 mei 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bonny
  Ervaring met helderziende Bonny
  Lieve Bonny,Een ijzersterke Kanjer ben je!Liefs Vlindertje




Ervaring van Vlindertje met helderziende Bonny   Ervaring van Vlindertje met helderziende Bonny   Ervaring van Vlindertje geplaatst op 15 april 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bonny
  Ervaring met helderziende Bonny
  bonny ik ben heel erg blij dat ik je heb gebeld , je bent heel sterk in wat je doet , zeker een aanrader :) :) :) ik wens je nog een gelukkig nieuwjaaar toe en dat je nog veel mensen kunt helpen . dikke knuffel Christel




Ervaring van Christel met helderziende Bonny   Ervaring van Christel met helderziende Bonny   Ervaring van Christel geplaatst op 31 december 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bonny
  Ervaring met helderziende Bonny
  u ook hele fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Onwijs bedankt voor het fijne gesprek & super nieuws!
Mijn dag is weer goed!

Dikke knuffel!




Ervaring van Angel met helderziende Bonny   Ervaring van Angel met helderziende Bonny   Ervaring van Angel geplaatst op 16 december 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bonny
  Ervaring met helderziende Bonny
  Sorry Bonny mij credit was op.. Goed gesprek gehad.




Ervaring van J met helderziende Bonny   Ervaring van J met helderziende Bonny   Ervaring van J geplaatst op 4 december 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bonny
  Ervaring met helderziende Bonny
  Bonny bedankt voor je reading van vandaag. Bonny is in een woord top!!!! Ik ben nog steeds onder de indruk van haar kwaliteiten.
Tot de volgende keer. Nogmaals bedankt.




Ervaring van V met helderziende Bonny   Ervaring van V met helderziende Bonny   Ervaring van V geplaatst op 22 oktober 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bonny
  Ervaring met helderziende Bonny
  Altijd perfect geholpen jij voelt de dingen echt aan telkens de juiste weg getoond en zeer goede en lieve vrouw met veel uitleg
ik bel je nog als ik een probleem heb TOP




Ervaring van natacha met helderziende Bonny   Ervaring van natacha met helderziende Bonny   Ervaring van natacha geplaatst op 31 juli 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bonny
  Ervaring met helderziende Bonny
  Hey Bonny deze morgen een gesprek gehad hoop dat je gelijk hebt en dat het uitkomt je bent heel aangenaam om mee te babbelen laat het je zeker weten heel erg bedankt.




Ervaring van Pdw met helderziende Bonny   Ervaring van Pdw met helderziende Bonny   Ervaring van Pdw geplaatst op 28 oktober 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bonny
  Ervaring met helderziende Bonny
  Bedankt Bonny,

je bent erg goed , nou hopen dat het uitkomt , ik laat je na de kerst nog wat weten.




Ervaring van jeanette met helderziende Bonny   Ervaring van jeanette met helderziende Bonny   Ervaring van jeanette geplaatst op 28 oktober 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bonny
  Ervaring met helderziende Bonny
  Proficiat voor alles wat je weet te vertellen uit de kaarten en je gevoel, kan het helemaal plaatsen.Je gaat me nog vaker horen en zullen zien wat er gaat gebeuren.Een sterke madam.BEDANKT




Ervaring van linda met helderziende Bonny   Ervaring van linda met helderziende Bonny   Ervaring van linda geplaatst op 24 oktober 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bonny
  Ervaring met helderziende Bonny
  Dag Bonny,
Ik heb u daarstraks even mogen spreken en eerlijk is eerlijk, is was verbijsterd. Wat ik dan ook maar moeilijk kan begrijpen, is dat ik zo weinig getuigenissen lees. Ik wil u danken voor alle feiten, zonder dat ik u vooraf ook maar iets van mijn situatie had verteld. Erg bijzonder en mooi. Zodra ik weer in de mogelijkheid ben u te contacteren via deze lijn, zal ik dat zeer zeker doen! Ik wil u veel succes wensen met de gave die u hebt en veel positieviteit. Een warme groet van mij.




Ervaring van anoniem met helderziende Bonny   Ervaring van anoniem met helderziende Bonny   Ervaring van anoniem geplaatst op 7 juli 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bonny
  Ervaring met helderziende Bonny
  wat een bijzondere reading met bonny gehad. je zou het niet geloven dat er nog mensen zijn met deze bijzondere gave. alles wat bonny zegt, klopt als een bus. bedankt bonny.




Ervaring van nel met helderziende Bonny   Ervaring van nel met helderziende Bonny   Ervaring van nel geplaatst op 8 april 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziende-amsterdam.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziende-amsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziende-amsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziende-amsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden