Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziende-amsterdam.nl


  Online hulplijn met Helderzienden uit Amsterdam
Paswoord vergeten?
     
  Onze helderzienden in Amsterdam geven online advies en antwoord op uw levensvragen via telefoon of e-mail.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Anouk
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziende-amsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Lieve Anouk bedankt om mij steeds eerlijk te antwoorden en ook hoe jij erover denkt ben je dankbaar en ook je steun doet me goed.




Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Lieve Anouk,
Ik wou je heel erg bedanken voor alles! Maakt niet uit hoe vaak ik dezelfde vraag stel, elke dag opnieuw, iedere keer sta je me bij met evenveel geduld en de juiste woorden. In deze moeilijke periode voor mij ben jij de persoon die me dat beetje rust kan geven. Jouw antwoorden zijn oprecht, eerlijk en duidelijk! En iedere keer heb je het bij het rechte eind. Je voelt alles zo goed aan. Zelden ben ik iemand tegen gekomen met zo een mooie persoonlijkheid! Heel veel liefs!







Ervaring van Julke met helderziende Anouk   Ervaring van Julke met helderziende Anouk   Ervaring van Julke geplaatst op 10 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  To the point, snel en spot on. Sterrenhemel verdien je. Thx




Ervaring van Anja met helderziende Anouk   Ervaring van Anja met helderziende Anouk   Ervaring van Anja geplaatst op 10 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Anouk, even via hier laten weten dat hij inderdaad weer contact genomen heeft. Zoals jij al een jaar zegt. Dank je wel. Ik bel je snel weer.




Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Dankjewel Anouk. Ik was ten einde raad, je hebt me er feilloos door geholpen. Je voorspellingen zijn top. En vooral de geruststellende gesprekken hebben de juiste snaar geraakt. Tot bels.




Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Oeps die 3 sterren moesten er natuurlijk 5 zijn. Meer dan 5 sterren kan ik je niet geven, terwijl je zeker veel meer sterren waard bent. (-:.




Ervaring van Y met helderziende Anouk   Ervaring van Y met helderziende Anouk   Ervaring van Y geplaatst op 14 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Je had weer gelijk. Je voorspelling is uitgekomen. Goed gezien. (-:.




Ervaring van Y met helderziende Anouk   Ervaring van Y met helderziende Anouk   Ervaring van Y geplaatst op 13 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Lieve Anouk, je hebt mij 1,5 jaar lang elke keer als ik belde gezegd dat hij het contact met mij zal aanhouden maar niet voor mij zal kiezen. Elke keer brak mijn hart. Je hebt gelijk gehad. het contact is nu definitief verbroken omdat ik duidelijkheid wou en ik toen te horen kreeg dat hij voor zijn gezin koos. Ik heb daar vrede mee want ik wil niet de reden zijn van iemands scheiding. Bedankt lieve Anouk dat je altijd eerlijk bent geweest (hoe vervelend dat voor mij was). Dikke kus.




Ervaring van 1 van de zusjes met helderziende Anouk   Ervaring van 1 van de zusjes met helderziende Anouk   Ervaring van 1 van de zusjes geplaatst op 13 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Spot on Anouk

Liefs Elke.




Ervaring van Elke met helderziende Anouk   Ervaring van Elke met helderziende Anouk   Ervaring van Elke geplaatst op 7 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Anouk, ik laat je via hier weten dat de rechtzaak is afgelopen zoals je voorspelde. Helaas in mijn nadeel. Dank je toch voor je eerlijkheid, je bent de enige die het me ronduit zei. Ik bel je nog. Groetjes.




Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Anouk wist direct antwoorden te geven. Ongelofelijk gelijk had ze.

Dank je wel Anouk, ik hou je op de hoogte. Je bent echt een topper.




Ervaring van Kaatje met helderziende Anouk   Ervaring van Kaatje met helderziende Anouk   Ervaring van Kaatje geplaatst op 14 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Gisteren gesproken en vandaag de bevestiging gekregen.
Keer op keer heeft deze vrouw samen met haar kaartjes gelijk.
.




Ervaring van Tas met helderziende Anouk   Ervaring van Tas met helderziende Anouk   Ervaring van Tas geplaatst op 7 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Anouk, het is moeilijk om iets te vernemen wat je niet wil en niet verwachtte te horen. Toch ben ik blij voor je eerlijkheid ook al kwam die zwaar binnen. Ondertussen heb je meer dan gelijk gekregen. Dank voor mij met de voetjes op de grond te houden. Tot snel weer.




Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Gisteren gesproken en vandaag de bevestiging gekregen.
Keer op keer heeft deze vrouw samen met haar kaartjes gelijk.




Ervaring van Tas met helderziende Anouk   Ervaring van Tas met helderziende Anouk   Ervaring van Tas geplaatst op 7 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Ik word ontzettend blij van Anouk, wat een krachtige vrouw. Zij kan situaties enorm goed aanvoelen en geeft je een positieve boost. Zwaar onder de indruk. Dankjewel Anouk, ik kan je beslist aanraden. Het was een fijn gesprek en je geeft me vertrouwen in mezelf.

A.




Ervaring van Alicia met helderziende Anouk   Ervaring van Alicia met helderziende Anouk   Ervaring van Alicia geplaatst op 26 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Bedankt Anouk voor je raad en om mij gerust te stellen. we wonen niet ver van elkaar. Je zal wel weten denk ik wie.
Wie eerlijk een antwoord wil moet bij Anouk zijn en ook aangenaam om mee te praten. Bedankt .




Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Wat een lieve vrouw is Anouk. heel zuiver . bel paragnoste Anouk zou ik zeggen.




Ervaring van Lis met helderziende Anouk   Ervaring van Lis met helderziende Anouk   Ervaring van Lis geplaatst op 29 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Wederom slaat Anouk de spijker op zijn kop. Vandaag een afspraak gehad en Anouk heeft loepzuiver gezien hoe de persoon zich zou gedragen en ook nog wat degene zei. Chapeau lieve Anouk. Ongekend goed.




Ervaring van Sarah met helderziende Anouk   Ervaring van Sarah met helderziende Anouk   Ervaring van Sarah geplaatst op 25 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Wederom slaat Anouk de spijker op zijn kop. Vandaag een afspraak gehad en Anouk heeft loepzuiver gezien hoe de persoon zich zou gedragen en ook nog wat degene zei. Chapeau lieve Anouk. Ongekend goed.




Ervaring van Sarah met helderziende Anouk   Ervaring van Sarah met helderziende Anouk   Ervaring van Sarah geplaatst op 25 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Heel veel dank, u heeft alles juist gezien.
Ik wil je heel erg bedanken voor je steun en je geweldige voorspellingen .

Ik bel je snel weer .
Dikke knuffel van Roger.




Ervaring van Roger met helderziende Anouk   Ervaring van Roger met helderziende Anouk   Ervaring van Roger geplaatst op 14 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Ik spreek Anouk al zo een drie jaar soms wel periodes van elke dag. Anouk, krijgt de meest ongelofelijke waarnemingen voor, zag ze iets met een infectie en ja hoor maand later infectie. Daarnaast blijft ze geduldig, lief en beleefd maakt niet uit hoe vaak je haar belt. Je bent een engel Anouk. Liefs Sarah .




Ervaring van Sarah met helderziende Anouk   Ervaring van Sarah met helderziende Anouk   Ervaring van Sarah geplaatst op 10 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Hoi Anouk. Jij verdiend meer dan 10 sterren zo goed als jij bent, ik kan je niet genoeg bedanken voor de hulp die jij me geeft, echt de beste, dank je wel voor alles xxx.




Ervaring van Anneke met helderziende Anouk   Ervaring van Anneke met helderziende Anouk   Ervaring van Anneke geplaatst op 8 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Lieve Anouk.

Ik ben jou heel erg dankbaar voor alles.
Ik bel je zeker nog eens. Liefs Hina.




Ervaring van Hina met helderziende Anouk   Ervaring van Hina met helderziende Anouk   Ervaring van Hina geplaatst op 6 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Anouk heeft keer op keer gelijk gekregen.
Ze is eerlijk en recht door zee.
Dankjewel, telkens wanneer ik met vragen zit krijg ik duidelijke en eerlijke antwoorden, een topper op deze lijn xxx .




Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 31 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Ik ben blij dat je me kon helpen . je bent ongelooflijk goed en zuiver. Ben je wederom dankbaar voor ons gesprek. Warme groetjes van Enya.




Ervaring van Enya met helderziende Anouk   Ervaring van Enya met helderziende Anouk   Ervaring van Enya geplaatst op 30 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Lieve anouk.dank je wel dat je er altijd voor mij bent, steeds met dezelfde vragen. je hebt altijd gelijk daarom bel ik zo graag met jou .de beste dat is een ding wat zeker is.je heb me al zo vaak geholpen.ik ben echt super blij met jou, liefs anneke.




Ervaring van Anneke met helderziende Anouk   Ervaring van Anneke met helderziende Anouk   Ervaring van Anneke geplaatst op 29 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Na een lange moeilijke periode eindelijk een nieuwe adem gekregen danzij de inzichten van Anouk. Een lieve vrouw die steun en hoop geeft. Haar hulp heeft mij de juiste richting uitgestuurd.




Ervaring van Els met helderziende Anouk   Ervaring van Els met helderziende Anouk   Ervaring van Els geplaatst op 18 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Lieve en mooie Anouk, jij bent een van de weinige die het nagenoeg precies allemaal goed weet wat er komen gaat en wat er gaat gebeuren in de toekomst. Supergave heb je dame.
Groet en knuffel, Astrid.




Ervaring van astrid met helderziende Anouk   Ervaring van astrid met helderziende Anouk   Ervaring van astrid geplaatst op 17 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Anouk,
Steeds kort en bondig en recht door zee.
Jouw voorspelling en raad heeft zijn vruchten afgeworpen. Bedankt voor het luisterend oor en de raad.
Liefs E.




Ervaring van E met helderziende Anouk   Ervaring van E met helderziende Anouk   Ervaring van E geplaatst op 17 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Lieve Anouk, Ik spreek je al een enige tijd. Je hebt altijd gezegd, heb geduld het komt goed. Je hebt gelijk, ik moet er inderdaad in blijven geloven. Dank je wel. Groetjes Angela.




Ervaring van Angela met helderziende Anouk   Ervaring van Angela met helderziende Anouk   Ervaring van Angela geplaatst op 2 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  ja je hebt weer volkomen gelijk.
Heel erg bedankt voor je tijd en je lieve woorden. liefs Cato xx.




Ervaring van Cato met helderziende Anouk   Ervaring van Cato met helderziende Anouk   Ervaring van Cato geplaatst op 28 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Echt de beste van de site. Bizar hoeveel ze kan weten zonder te vragen. Ze is echt spot on. Kleinste details wist ze. Nu snap ik dat ze vaak bezet is. Tot snel lieve anouk.




Ervaring van S met helderziende Anouk   Ervaring van S met helderziende Anouk   Ervaring van S geplaatst op 17 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Anouk, spot on. Klopt dat er nog 1 document moest zijn voor de aankoop van het huis. Update gekocht. Verlopen zoals je zei dankjewel.




Ervaring van E met helderziende Anouk   Ervaring van E met helderziende Anouk   Ervaring van E geplaatst op 13 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Lieve anouk wat ben ik blij jou weer gesproken te hebben je voelt alles zo goed aan super bedankt anouk je bent een toppertje vrouwtje vh ziekenhuis.




Ervaring van Wendy met helderziende Anouk   Ervaring van Wendy met helderziende Anouk   Ervaring van Wendy geplaatst op 13 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Dank je wel weer Anouk. Jij kan altijd, als ik weer van die "gekke" gedachten heb, beter omschrijven hoe het echt zit. Confronterend, maar is zo en daar heb ik altijd veel aan. Nu is het wel echt tijd voor aktie.
Bedankt dat je mij altijd weer aanhoort ;).




Ervaring van Rosanne met helderziende Anouk   Ervaring van Rosanne met helderziende Anouk   Ervaring van Rosanne geplaatst op 22 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziende-amsterdam.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziende-amsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziende-amsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziende-amsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden