Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziende-amsterdam.nl


  Online hulplijn met Helderzienden uit Amsterdam
Paswoord vergeten?
     
  Onze helderzienden in Amsterdam geven online advies en antwoord op uw levensvragen via telefoon of e-mail.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Amber
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziende-amsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Amber is een heel goed medium. Zeer aan te bevelen. Alles wat je zei was waar. Groetjes Bianca.




Ervaring van Bianca met helderziende Amber   Ervaring van Bianca met helderziende Amber   Ervaring van Bianca geplaatst op 8 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Vandaag met je gesproken voor de eerste keer. Ik voelde me direct thuis bij je. Het voelde zo zuiver aan en toen je ook zei de eind verantwoording ligt bij jezelf. Dat klopt helemaal, je hebt gelijk 100 percent. Ik snap het ik snap het volledig, dank je E.




Ervaring van Anoniem met helderziende Amber   Ervaring van Anoniem met helderziende Amber   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Top top dat wil ik toch aan u mede delen. Alles maar dan ook alles wat u gezegd heeft is uitgekomen. Ik had u beloofd dat ik het u liet weten Amber. Bedankt lieve Amber.




Ervaring van T met helderziende Amber   Ervaring van T met helderziende Amber   Ervaring van T geplaatst op 10 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Bedankt Amber voor al je support en inleving elke keer weer en je geduld prachtig gewoon en je secuurheid van de pendel je weet ik contacteer je weer als ik je goede raad nodig heb en ik weet ook wat je zegt komt uit.




Ervaring van Nico met helderziende Amber   Ervaring van Nico met helderziende Amber   Ervaring van Nico geplaatst op 4 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Dank u voor u aangename gesprek. Ik blijf er in geloven .
Dat alles goed komt.
Je hebt me de kracht gegeven . Dank u. Ik hou je op de hoogte. Xxx.




Ervaring van Sterre met helderziende Amber   Ervaring van Sterre met helderziende Amber   Ervaring van Sterre geplaatst op 7 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Lieve Amber,

Altijd zo fijn om je stem te horen. Zo fijn om een derde oog te hebben. Als ik het even niet meer weet, dan ben jij er. Altijd eerlijk soms streng, maar dat heb ik nodig. Wat ben ik jou ontzettend dankbaar lieve Amber voor alle inzichten en adviezen. Het voelt goed bij jou en alles wat jij voorspelde, is uitgekomen. Ik ga voor mijn restaurant. Tot horens .

Liefs, Maureen.




Ervaring van Maureen met helderziende Amber   Ervaring van Maureen met helderziende Amber   Ervaring van Maureen geplaatst op 7 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Hallo Amber merci .Amber wat hebben wij al een roller coaster wij zijn al een tijdje in gesprek en het is niet gemakkelijk eerder moeilijk maar je zegt altijd moeilijk gaat ook en daar uit schep ik weer moed en gelukkig want de ik zie de horizon en de warmte weer. jij bent de enige waar ik altijd naar luister en doe wat je me gezegd hebt mijn grootse dank. Amber dat ik jou heb mogen leren kennen en dat onze vriendschap nog lang mogen duren .




Ervaring van Annie met helderziende Amber   Ervaring van Annie met helderziende Amber   Ervaring van Annie geplaatst op 25 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Amber mijn dank je hebt het allemaal goed gezien. Ik was even bang maar je stelde mij gerust. Ik moet immers niet bang zijn en je vertelde me ook het waarom ik geen schrik moet hebben. Maar dat het zo geregeld is van hierboven en dat het geen toevalligheid is. Maar bittere waarheid , fijne waarheid , goede beslissingen. Ik weet het je hebt gelijk en dat ik er even aan twijfelde. Ik dank je Amber.




Ervaring van N met helderziende Amber   Ervaring van N met helderziende Amber   Ervaring van N geplaatst op 16 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Lieve Amber ik moet toch eens een getuigenis schrijven om alle hulp van jou en de pendel alles klopt tot aan de dag als ik het even niet meer weet bel ik jou en altijd sta je klaar voor mij. en als ik eens twijfel zeg jij maar wacht eens , en ja dan komt het uit soms zeg je ook nu niet wachten en ik wacht en het klopt toch blijf ik doms twijfelen maar iedere keer moet ik zeggen je hebt gelijk , sorry als ik je soms in twijfel trek dat is mijn ontwetendheid .maar ik kom altijd terug naar je omdat ik weet je hebt gelijk en je weet het mijn absolute dank voor je steun en toeverlaat .




Ervaring van N met helderziende Amber   Ervaring van N met helderziende Amber   Ervaring van N geplaatst op 12 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Amber nogmaals bedankt. Hij is gekomen ondanks dat ik je niet geloofde. Hij was er tot mijn grootste verbazing en nu nog de rest. Dan ben ik heel gelukkig. Mijn dank dat je het toch bleef zeggen en ik geloof je. Amber bedankt fijne feestdagen voor u.




Ervaring van P met helderziende Amber   Ervaring van P met helderziende Amber   Ervaring van P geplaatst op 26 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Amber mijn dank je hebt het allemaal goed gezien ik was even bang maar je stelde mij gerust , ik moet immers niet bang zijn en je vertelde me ook het waarom ik geen schrik moet hebben maar dat het zo geregeld is van hierboven en dat het geen toevalligheid is .
Maar bittere waarheid , fijne waarheid , goede beslissingen , ik weet het je hebt gelijk en sorry dat ik er even aan twijfelde .
Ik dank je Amber .




Ervaring van N met helderziende Amber   Ervaring van N met helderziende Amber   Ervaring van N geplaatst op 21 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Dankjewel Amber. Ik ben ermee geholpen, dankjewel.




Ervaring van Cynthia met helderziende Amber   Ervaring van Cynthia met helderziende Amber   Ervaring van Cynthia geplaatst op 15 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Mijn dank Amber voor u zeer wijze woorden. Fran.




Ervaring van Fran met helderziende Amber   Ervaring van Fran met helderziende Amber   Ervaring van Fran geplaatst op 7 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Amber ik praat nu al even met je en je bent een heel lief persoon , maar je zegt ook als het niet gaat daar ben ik ook trots op dat je niet altijd ja zegt en mij ook stuurd heel belangrijk je merkte het ik was veel rustiger vandaag .

Dank je amber ik bel je maar eerst ga ik genieten.




Ervaring van N met helderziende Amber   Ervaring van N met helderziende Amber   Ervaring van N geplaatst op 30 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Dag Amber , jammer dat het gesprek uitviel , maar ik wilde jou nog bedanken voor deze zeer oprechte mooie deigddoende woorden. Merci , Dominique .




Ervaring van Dominique met helderziende Amber   Ervaring van Dominique met helderziende Amber   Ervaring van Dominique geplaatst op 28 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Ik laat je toch even weten ik was heel erg gestresst met de situatie over het gerecht. dat weet je ik ben geweest en zoals je gezegd hebt is uitgekomen. mijn dank hiervoor amber tot horens.




Ervaring van A met helderziende Amber   Ervaring van A met helderziende Amber   Ervaring van A geplaatst op 14 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  bedankt lieve amber voor weer eens te kijken voor mij. en mij weer eens gerust te stellen. bedankt voor mij ben je vijf sterren waard.




Ervaring van jannie met helderziende Amber   Ervaring van jannie met helderziende Amber   Ervaring van jannie geplaatst op 7 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Directe heldere antwoorden, zonder er om heen te draaien. Je bent top Amber
Dank je wel.




Ervaring van F met helderziende Amber   Ervaring van F met helderziende Amber   Ervaring van F geplaatst op 25 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Bedankt voor te kijken ik had al een paar mensen gebeld maar ik vond mij bij jou voelde een warm invoelend diep begrip en dat had ik nodig ook hebben we gelachen en een traan gelaten maar jij blijft positief je blijft mij opbeuren , daarom ik vind dat je het dubbel en dwars verdient daarom dit getuigenis . Dank je amber voor je inzicht , steun ,begrip en luisterend oor .




Ervaring van N met helderziende Amber   Ervaring van N met helderziende Amber   Ervaring van N geplaatst op 19 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Amber, bedankt voor je duidelijke overtuigende reading. Had echt nood aan dit fijne consult. Ik laat je zeker weten als de toestemming voor de opleiding er is.




Ervaring van D met helderziende Amber   Ervaring van D met helderziende Amber   Ervaring van D geplaatst op 8 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Bedankt amber voor de eerste keer met je gesproken en je zat direct juist. ik was aan mijn gekluisterd en ik vond het een keigoede Reading waar ik veel uit geleerd heb. en wat ik in de toekomst meeneem , dus met deze wil je toch even bedanken.




Ervaring van Nik met helderziende Amber   Ervaring van Nik met helderziende Amber   Ervaring van Nik geplaatst op 2 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Amber
Je had gelijk ik door de sollicitatie heen.
Ben aangenomen.
Ben super blij.
Dank je wel.

Groetjes Angela .




Ervaring van Angela met helderziende Amber   Ervaring van Angela met helderziende Amber   Ervaring van Angela geplaatst op 24 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Amber ontzettend bedankt voor de waarschuwingen betreft contract en inzichten. Ontzettend oprecht en eerlijk ben je. Dat waardeer ik heel erg. Heel warm en fijn persoon. Ik ga jou zeker nog eens bellen. Lieve groetjes, Maureen.




Ervaring van Amber met helderziende Amber   Ervaring van Amber met helderziende Amber   Ervaring van Amber geplaatst op 31 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Ik wil je bedanken voor je reading zo accuraat en correct ik was even stil ervan . maar ik voel dat jij juist zit en ik weet dat de vraag die ik stelde ook uit komt daar heb ik mijn volste vertrouwen in en natuurlijk in jou maar dat weet je .




Ervaring van Elke met helderziende Amber   Ervaring van Elke met helderziende Amber   Ervaring van Elke geplaatst op 29 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Hoi amber na onze vele gesprekken , wil ik je toch even bedanken voor je steun , je uitleg en altijd maar luisteren raad geven . en herhalen ik weet het is niet altijd even gemakkelijk maar met deze ik dank je .ik bel , we houden contact.




Ervaring van Johnny met helderziende Amber   Ervaring van Johnny met helderziende Amber   Ervaring van Johnny geplaatst op 25 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Voor de eerste keer met je gebeld en geluisterd, heel eerlijk en oprecht. Zoals je zegt eerst deuren sluiten vooraleer je nieuwe deuren kunt openen. Daar heb je 100 procent gelijk in. Ik heb erover nagedacht en kom tot de conclusie dat ik mij in jou woorden kan vinden. Ik ben eerlijk tegenover mezelf maar je hebt mij overtuigd. Ik ga ermee aan de slag. Ik wil je bedanken voor je Reading.




Ervaring van Mar met helderziende Amber   Ervaring van Mar met helderziende Amber   Ervaring van Mar geplaatst op 20 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Heel bedankt je bent heel belangrijk voor mij zowel op persoonlijk vlak als werk valk met alles kan ik terecht bij je , en nu vond ik het eens tijd om je te bedanken , dus Amber ik dank je.




Ervaring van nico met helderziende Amber   Ervaring van nico met helderziende Amber   Ervaring van nico geplaatst op 24 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Lieve amber bedankt voor uw uitleg , erg intensief erg duidelijk ik blijf u bellen en dat doe ik al vijf jaar zo heb ik met u al een vriendschaps band opgebouwd , dank u voor naar mij elke keer te luisteren . Liza.




Ervaring van Liza met helderziende Amber   Ervaring van Liza met helderziende Amber   Ervaring van Liza geplaatst op 18 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Bedankt , hartelijk bedankt voor je inzichten . zoals altijd. tot horens.




Ervaring van Lil met helderziende Amber   Ervaring van Lil met helderziende Amber   Ervaring van Lil geplaatst op 27 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Al een tijdje geleden dat ik je gecontacteerd hebt , maar niet te min , ik snap het nu ik ben blij dat ik toen naar je geluisterd hebt want anders zat ik nu op straat. je was even hard maar het was nodig , ik moest luisteren voor het onheil dat boven mij hing , en amber ik heb geluisterd en daarom ben ik blij. anders had ik nooit gestaan waar ik nu sta . Gr hennie.




Ervaring van Hennie met helderziende Amber   Ervaring van Hennie met helderziende Amber   Ervaring van Hennie geplaatst op 25 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Amber ik spreek je nu al gedurende een jaar en ik wil nu toch even een getuigenis schrijven , je steunt me nu al een geruime tijd , door mijn UPS en downs , rustig kalm leg je me alles uit , wat er komt en waar ik moet opletten , en dan ben ik er weer , vol moed en kracht , zo gaan we samen verder en ik voel het samen komen we er . Een woord dank je amber.




Ervaring van Xxx met helderziende Amber   Ervaring van Xxx met helderziende Amber   Ervaring van Xxx geplaatst op 20 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Bedankt voor uw Reading en uitleg ,en het kwam ook direct uit alhoewel u zei tijd is moeilijk. maar goed ik ben zeer tevreden met uw visie , ik bel je weer op.




Ervaring van P met helderziende Amber   Ervaring van P met helderziende Amber   Ervaring van P geplaatst op 7 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Bedankt Amber voor je wijze woorden. Je uitleg klopte voor 100%.
Als er terug contact komt dan zal ik het je laten weten.




Ervaring van Marie met helderziende Amber   Ervaring van Marie met helderziende Amber   Ervaring van Marie geplaatst op 5 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  In 1 woord TOP . Wat een fantastische dame is dit . Ik sprak haar voor het eerst en kreeg meteen al heel rake dingen te horen , ze voelde mijn situatie haarfijn aan en kon ook heel goed andere personen aanvoelen . Binnen de 5 minuten wist ze wat er speelde en gaf mij ook de bevestiging die ik nodig had . Ik heb heel veel gehad aan dit gesprek en er aar het als een soort coaching , ik heb goede tips en inzichten gekregen die me zeker vooruit helpen . Een dame die ik absoluut nog ga terugbellen en die ik zeker iedereen zou aanraden , je zal er zeker geen spijt van hebben . Dank je Amber voor het fijne gesprek . Els .




Ervaring van Els met helderziende Amber   Ervaring van Els met helderziende Amber   Ervaring van Els geplaatst op 31 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Amber , ik ben naar je aan het kijken maar zie dat je donderdag erweer bent dat vind ik fijn want je weet ik bel alleen met jou. je geeft mij zo veel vertrouwen en die heb ik nodig , als ik het even niet meer zie , eerlijkheid en oprechtheid dat is heel belangrijk . daarom amber ik neem altijd jou , ik luister en je zegt altijd als we neerleggen moet je erover nadenken en dat doe heel rustig , en kom dan zelf ook in mijn rust , tot donderdag.




Ervaring van H met helderziende Amber   Ervaring van H met helderziende Amber   Ervaring van H geplaatst op 15 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziende-amsterdam.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziende-amsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziende-amsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziende-amsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden